SZIASZTOK! ISMERJKEDJETEK MEG A 30 CM-ES LLORENS BABÁKKAL

Az elmúlt évszázadok egyik legnépszerűbb játékai közé tartoznak a játék babák, melyekkel rengeteg kislány tud érvényesülni és rengeteget tanulhatnak általuk. Egy spanyol származású férfi, Miguel Llorens ezt megragadva megalapította a Llorens nevű játék márkát Onil városában, melynek keretein belül csodaszép, aprólékosan kidolgozott babákat kezdtek el gyártani. Ennek azonban volt egy előzménye is, mégpedig az, hogy Miguel nagyapja 1958-ban szintén babák készítésével foglalatoskodott, melyeket saját kezével készítette el. 

A cég hamar ráérzett, hogy mi is az emberek elvárása a játék babákkal kapcsolatban, és a cég növekedni kezdett, hiszen az alapanyagoktól kezdve a gyártásig kiváló minőségre törekedtek, így a termékeik is nagyon népszerűek lettek. Ez nem is csoda, hiszen a babák igen népszerűek leginkább a kislányok körében. Ez viszont nem csak szórakozást nyújthat számukra, de sokat fejlődhetnek is általa. A babázás jótékony hatással van a gyermekek személyigésére, hiszen a bab dédelgetése, cumiztatása és öltöztetése, lefektetése közben megtanulhatják mi is az empátia és a gondoskodás. Beszédkészségüket is fejlesztheti ez a tevékenység, hiszen játék közben elő szeretettel kezdenek el beszélni a babákhoz, mely időről időre egyre inkább fejleszti őt. 

A Llorens rengeteg méretben készíti ezeket a babákat, melyek más-más nemzetiségűek is lehetnek, így ázsiai, afroamerikai és fehér bőrű babát egyaránt megtalálhatunk közöttük. Ám nem csak ez lehet a különbség, hiszen akár az egész testük is műanyag lehet, de lehetnek puha textilből is, mely a funkciójukat is megváltoztatja.

A 30 cm-es babák melyek közül most kiválaszthatod gyermeked számára a tökéleteset, szintén több nemzetiségben megtalálhatóak. A babák arca és kezük valamint lábuk is rendkívül részlet gazdag kialakítást kaptak, ennek köszönhetően a Llorens az egyik legnépszerűbb baba márka lett. A 30 cm-es babák teste puha textilből van, mely a végtagoknál már kiváló minőségű, lágy, ftalát mentes műanyagból van, melynek még a tapintása is nagyon hasonló az igazi kisbabák bőrének tapintásához. A babák teste kedvez a puhatestű babák rajongóinak, ráadásul még extra funkciókat is tudtak adni ezeknek a babáknak. A testük belsejében ugyanis egy szerkezet segítségével hangeffekteket képes kiadni. Ezt vagy úgy érhetjük el, hogy a testét megnyomjuk, vagy úgy, ha a baba szájából kivesszük a cumiját.  Ezek a hangok lehetnek a sírás hangjai, vagy éppen a papa-mama hívó funkció, mely a gyermekeket arra készteti, hogy dédelgessék őket.

Természetesen a babákhoz ruha is tartozik, melyeknél a gyártó szintén kiváló minőségre törekedett, így rengeteg kötött ruhácskát, kardigánt vagy épp pelenkát is találhatunk rajtuk. Ezeket viszont cserélni is lehet, hiszen a gyártó külön is készít babaruhákat, hogy gyermeked saját szetteket adhasson váltó ruhaként a kisbabájára. Ezeket szintén megtalálod kínálatunkban, a „Babaruhák” fül alatt, keresd ezeket is!


Afro kislány síró baba kötött sapkában 30cm
Fiú síró baba kötött ruhában 30cm
Fiú síró baba kötött sapkában 30cm
Lány síró baba kötött ruhában 30cm
Lány síró baba kötött sapkában 30cm
Cuquita síró kislány baba 30 cm
Cuca síró afroamerikai síró kislány baba 30 cm
Cuquito 30 cm-es síró baba hálózsákban
Cuqui 30 cm-es síró néger baba színes sapival
Cuqui síró afroamerikai fiú baba 30 cm