Sziasztok! Ismerjkedjetek meg a 33 cm-es Llorens babákkal

A Llorens babamárka egy 1995-ben alapult cég, melyet Spanyolországon, Onil-ben alapított meg Miguel Llorens. Miguel-re nagy hatással volt ugyanis nagyapja, Antonio Juan Juan, aki 1958-ban kézzel készített babák gyártásba kezdett. A cég minden erejével azon volt, már az első perctől kezdve, hogy minél jobb és minőségi termékeket tudjon készíteni vásárlóinak. Éppen ezért rengeteg méretben, funkcióban és nemzetiségben valamint nemben eltérő babát kezdtek el gyártani. Törekednek arra is, hogy a lehető legjobb minőségű anyagokat használják fel ezek elkészítésére, valamint 100%-ban spanyol gyártási folyamatokon esnek át. A babák minőségét és népszerűségét tekintve nem is csoda, hogy rengeteg díjat is kapott már a gyártó cég, mely elismerés számukra.

33 cm-es Aitana baba

A Llorens sok féle méretű babái között mindenki megtalálhatja a gyermeke számára legmegfelelőbbet. Most egy 33 cm-es babát szerezhetsz be számára, melyből sokféle változat létezik. A babák között hajas babát is találhatsz, akiknek selymesen csillogó haját gyermeked fésülgetni is tudja. Ezeknek a babáknak a teste puha textilből készült, így extra funkcióval is fel tudták ruházni azokat. A babák belsejében ugyanis egy szerkezetnek köszönhetően hangeffekteteket képes kiadni. Ezeket vagy a testük megnyomásával lehet elérni, vagy a szájukból eltávolított cumi váltja ki, ám gyermekedet arra ösztönzi, hogy vegye kézbe és gondoskodjon róla, így fejlesztve őt. A puhatestű babák végtagjai lágy, ftalát mentes műanyagból készültek, mely nagyon hasonlít az igazi babák bőréhez. 

33 cm-es Roberta baba

A csecsemőbabák teste puha textilből, végtagjai pedig lágy – ugyancsak ftalát mentes – műanyagból készültek, mely így nem lehet káros a gyermekek egészségére. Bőrük tapintása szintén olyan, mintha csak egy igazi baba lenne. A szájukba helyezhető cumival a gondoskodást gyakorolhatják a gyermekek, ám nem csak ezekben segít fejlődni a babákkal való játék. A különböző szituációk segítenek feldolgozni saját érzelmeiket és a világban történő dolgokat, valamint a beszédkészségük is nagyban fejlődhet, hiszen játék közben beszélnek a kisbabájukhoz. Ezek mellett ráadásul a kognitív és motorikus készségeiket is fejleszthetik, hiszen már az egészen apró 2-3 évesek is babázhatnak, akiknek a mozgása még nem tökéletes, ám a baba kézbe vétele, a ruhák levétele nagyban fejleszti őket.

33 cm-es Roberto baba

A babák a kiváló minőségű alapanyagaik mellett rendkívül részletes kialakítást is kaptak, arcuk ennek köszönhetően nagyon élethű. Ruhájukat könnyen le lehet venni, ráadásul a műanyagtestű babáknál az elsődleges nemi jellegek is láthatóak, ami segít megérteniük a különbséget fiú és lány között. Rengeteg ruhát is találhatsz hozzájuk, melyeket a Llorens kiváló minőségben készít, kifejezetten az egyes méretekhez szabva, melyek között találhatsz aranyos kis ruhákat is, de pizsamákat és kötött ruhákat is. Egy biztos, kínálatunkban biztosan megtalálod a gyermeked számára legmegfelelőbb babát a tökéletes ruhával együtt, keresd őket!


Még több 33 cm-es baba

Adriana síró baba 33cm
Adriana síró baba mályva színű kardigánnal 33cm
Aitana kislány baba kötött kabáttal 33cm
Aitana síró baba 33cm
Aitana síró baba rózsaszín kabátkával 33cm
Alice baba szürke kardigánban 33cm
Alice barna hajú síró baba 33cm
Alice kék kabátos síró baba 33cm
Alice kislány baba kötött kabáttal 33cm
Alice síró baba 33cm
Alvaro síró baba 33cm
Alvaro síró baba kék ruhában 33cm

Pages: 1 2 3 4 5 6