SZIASZTOK! ISMERJKEDJETEK MEG A 48 CM-ES LLORENS BABÁKKAL

A gyermekek fejlődése rengeteg dologból állhat össze, ám minden esetben köztük vannak a játékok is, melyek elősegítik azt. Ezek között is rengeteg félét találhatunk, ám 2-3 éves kortól a babák már nagy szerepet töltenek be a gyermekek életében. A babázás nagyon fontos készségeket fejlesz a gyermekeknél, mint például a motorikus mozgás és a kognitív készségek, melyek a babák kézbe vételével, cumiztatásával, ringatásával és dédelgetésével, valamint öltöztetésével fejlődnek, hiszen ezeknél más-más mozdulatsorokat kell végezniük ilyenkor. Emellett természetesen a fejlődik a gondoskodási készségük is, valamint az érzelmeiket is segít feldolgozni az egyes szituációk eljátszásával.

Miguel Llorens, egy spanyol származású férfi – nagyapja hatására, aki 1958ban saját kézzel készített babákat kezdett el gyártani – 1995-ben megalapította saját cégét a Llorens-t, ahol kiváló minőségű, 100%-ig spanyol minőségű babákat gyártottak, kiváló minőségű alapanyagokból. Nem kellett sok idő és a cég hatalmasat fejlődött, hiszen a babák amellett hogy részletes, élethű kialakítást kaptak, kiváló minőségűek is. Ezek mellett ráadásul minden nemzetiségnek és nemnek kedvezett, hiszen ahogy ázsiai babát, úgy afroamerikai és fehér bőrű babát is megtalálhatunk a Llorens kínálatában.  A cég kifejezetten a modern vonalat szeretné képviselni, de úgy, hogy közben ne veszítse el azokat a tulajdonságokat, melyek nagyon jellemzőek a babákra.

A Llorens 48 cm-es babái között is rengeteg változat közül lehet válogatni, legyen szó a baba neméről vagy épp a ruhájáról. A 48 cm-es babák törzse puha, kiváló minőségű textilből készült, melyben egy-egy apró kis készüléknek köszönhetően hangeffekteket is képesek kiadni. Ezt úgy érhetjük el, ha a babához tartozó cumit kivesszük a szájából, ugyanis a szájukban érzékelők találhatóak, melyek a cumi kivételével lépnek működésbe. Ez a funkció a gyermekeket arra ösztönzi, hogy vegyék kézbe a babákat, és gondoskodjanak róla. Minden babának rövid haja van, mely arra utal, hogy már nem újszülött babákról van szó. Ruházatuk többnyire kötött kardigánból és szoknyából, egybe részes nadrágból vagy külön részes felsőből és pelenkából állnak. Tartozik hozzájuk még sapka is, mely fontos része a szettnek, hiszen ez szükséges ahhoz, hogy a baba ne fázzon meg, valamint zoknijuk is ezt a célt szolgálják. A Llorens babák általában nem lecsukódós szemmel rendelkeznek, ám a 48 cm-es babáknál ez nem így van, tehát ha gyermeked lefekteti a babát, szemhéja lecsukódik. Végtagjaik is részletes kialakítást kaptak, egy ftalát mentes műanyagból, melynek tapintása hasonló az igazi babák bőrének tapintásához.

Természetesen a babákhoz ruhák is tartoznak külön-külön is, nem csak a babákkal. Ha gyermeked egy új szettet szeretne ráadni, vagy külön nappali és esti ruhákat szeretnének, erre is van lehetőség. A „Babaruhák” kategóriában rengeteg változatot megtalálhatsz, mind a 48 cm-es babákhoz, mind a kisebb babákhoz. Keresd ezeket is válaszd ki gyermeked számára a megfelelő babát és a hozzá tartozó ruhát is.


Arrullo baba takaróval 48cm
Llorona szőke síró baba rózsaszín kabátkában 48 cm
Llorona szőke síró baba virágos ruhában 48cm
Nica lány baba cumival 48cm
Nica lány baba kötött ruhában 48cm
Nico Arrullo síró baba 48cm
Nico fiú baba cumival 48cm
Nico fiú baba kötött ruhában 48cm
Nico síró fiú baba kék takaróval 48cm
Nina baba rózsaszín kardigánban 48cm
Nina csecsemő baba rózsaszín takaróval 48cm
Nina síró lány baba rózsaszín takaróval 48cm