Sziasztok! Ismerjkedjetek meg a 28 cm-es Llorens babákkal

A Llorens nevű játék babagyártó cég 1995-ben, 24 évvel ezelőtt alakult meg, melynek célja a gyermekek és potenciális vásárlók igényeinek kielégítése. Alapítója Miguel Llorens, akinek már nagyapja is – 1958-ban – kézzel kezdte el készíteni babáit, melyek szintén kiváló minőségűek voltak. A cég rövid idő alatt felmérte, mire is van pontosan szüksége a fogyasztónak, így hatalmas sikereket értek el, hiszen amellett hogy kiváló minőségben készítették a babákat, különleges külsőt is kaptak. A babák rendkívül kidolgozott és élethű megjelenést kaptak, mind az arcukat nézve, mind a testüket. Nem is csoda, hogy több díjat is nyertek már, melyek elismerik munkájukat.

28 cm-es Valeria baba

A babázás az egyik legrégebbi játék, mely közben gyermekünk sokat fejlődhet és megtanulhatja, mit jelent a gondoskodás és törődés. A babákkal való játék fejlesztheti gyermekünk gondolkodását és beszédét, hiszen szinte minden gyermeke beszélni kezd a babákhoz, gondolkodása pedig az egyes szituációk lefolyása miatt fejlődhet általa. Motorikus képessége is fejlődik majd a játék során, hiszen a babákat öltöztetni lehet, fésülgetni, cumiztatni és dédelgetni. 

28 cm-es Lu baba kötött ruhában

A babák 100%-ban Spanyolországi gyártáson esnek át, így tudja a Llorens biztosítani vásárlói számára azt, hogy a lehető legjobb minőségű babát készítsék el. A babák közül most a 28 cm-eseket ismerheted meg, melyek között több nemzetiségű és bőrszínű babát is találhatsz, így megtalálhatod azt, amelyik a legmegfelelőbb gyermeked számára. Arcuk kifejezetten élethű megjelenést kapott, így gyermeked azt érezheti, neki is egy saját babája van, akiről gondoskodhat. A 28 cm-es babák fésülhető, fényes és kiváló minőségű hajjal rendelkeznek, amit gyermeked fésülgethet és akár frizurát is készíthet számára. Természetesen a ruhák sem maradhatnak el, melyeket szintén megtalálhatsz kínálatunkban – így ezek közül is választhatsz több szettet is, ami gyerkőcödnek a leginkább tetszik – , mely ruhák szintén hatalmas gondossággal, részletes kidolgozással készültek.

28 cm-es Zoe baba virágos ruhában

Testük egésze lágy, kiváló minőségű ftalát mentes anyagból készült – mely anyag káros lehet a gyermekek egészségére – , így teljes biztonsággal lehet játszani velük. Elsődleges nemi jellegeiket is megjelenítette a gyártó a babákon, így is tanítva a gyermekeket, mely a szülők dolgát is megkönnyítheti. Végtagjaik könnyedén mozgathatóak, aminek köszönhetően még inkább valóságosnak tűnhet a velük való játék, ám szemhéjuk nem csukódik le – mely igaz minden méretű és nemű Llorens babára. A 28 cm-es babák között találhatsz ázsiai kislány csodaszép kötött ruhában, sapkával, de fehér bőrű balerina szoknyás kislányt is találhatsz, melyek más és más arcocskát, ruha szettet és frizurát kaptak.

A babák díszcsomagolásban, egy rózsaszín dobozban érkeznek majd, melynek tetejét levéve egy átlátszó műanyagot találhatunk. A gyártó ugyanis erre is figyelt, hogy a boltok polcain nyugodtan ki lehessen állítani a babákat anélkül, hogy azok megsérülnének, ráadásul gyűjtők számára is tökéletes csomagolásról van szó.


Még több 28 cm-es baba

Valeria balett baba 28cm
Valeria baba szőrme mellénnyel 28cm
Valeria baba Piroska jelmezben 28cm
Valeria baba kötött sapkával 28cm
Valeria baba kötött ruhában 28cm
Valeria baba kék kardigánnal 28cm
Valeria baba csinos kötött ruhácskában 28cm
Néger baba kötött ruhában 28cm
Európai baba kötött ruhában 28cm
Ázsiai baba kötött ruhában 28cm
Valeria 28 cm-es baba rózsaszín ruhában
Ázsiai baba kötött kapucnis ruhában 28cm
Lu balett baba 28 cm-es
Zoé 28 cm-es baba balettruhában
Valeria 28cm-es baba Happy Birth Day ruhában
Valeria baba kötött ruhácskában 28cm