Babaruhák

Egy spanyol cég, a Llorens egy mára már szinte világszerte ismert márka, mely kiváló minőségű babákat és babaruhák gyárt. A cég arra törekszik megalakulása óta, hogy a vásárlók és leginkább a gyerekek számára tökéletes terméket hozzanak létre, ami sikerült is. A babák 100%-ban spanyol gyártási folyamatokon esnek át, melynek köszönhetően kiváló minőségű minden termékük. Az alapanyagokra is nagy hangsúlyt fektetnek, hogy tökéletes minőségűek legyenek, éppen ezért minden babájukat ftalát mentes anyagból készítenek, melyek így nem károsak a gyermekek egészségére. A márka azonban szeretne minél modernebb lenni, de úgy, hogy közben megőrzik értékeiket, amitől a Llorens Llorens marad. 

Rengeteg babát találhatunk meg kínálatukban, melyek mérete is eltérő lehet, hiszen találhatunk egészen 26 cm-től 44 cm-ig bármekkora méretet, melyek ráadásul lehetnek egészen kicsi újszülöttek, de lehetnek már nagyobb hosszú hajú lányok, akiknek más-más hajuk van, más-más divatos szettben. A csecsemő babák között találhatunk egész testében lágy műanyagból készült babát, de olyat is, aminek teste puha textilből készült, és ezek többnyire pedig sírós csecsemők, akiknek mellkasát megnyomva sírni kezdenek, de van, aki már idősebb és papa-mama hívó szavakat is tud használni, ha a cumit kivesszük a szájából. Tehát rengeteg változatot találhatunk és ez még mindig nem minden, hisz találhatunk fehérbőrű babát, fekete bőrűt, de akár ázsiait is, így még ezek között is válogathatunk, ráadásul a műanyag testű babáknál az elsődleges nemi jellegek is megjelenésre kerültek.

A Llorens viszont még ruhák gyártásába is belekezdett, melyeket nem a babákkal együtt, hanem külön-külön lehet beszerezni azokat. Ezek között találhatunk egészen különleges szetteket, melyek kifejezetten kisebb és nagyobb babákra készültek, a korra való tekintettel is.  A ruhák között találhatunk olyat, ami szoknyát tartalmaz, zoknival és kis kardigánnal, de találhatunk téli sálas és sapkás szettet is, persze más és más színben, hogy mindenki megtalálhassa az ő babájára legjobban illő összeállítást.  A ruhák természetesen kiváló minőségű alapanyagokból készültek, és gyártásuk alatt is rendkívül nagy odafigyelést kaptak, így részletes megformálást is kaptak. Ezeknek köszönhetően mind a baba, mind a ruhák sokáig lehetnek majd használatban.

De hogy miért is van évezredekre visszanyúló múltja a játék babáknak Leginkább azért, mert rengeteg jó pillanatot és mókát okozhat a gyermekeknek, de rengeteget tanulhatnak is általuk. Fejlődhet a beszédkészségük is, hiszen a játék során rengeteg alkalommal beszélhet a babához, mely az idő múlásával egyre több szóval fog kiegészülni. Emellett fejleszti a kognitív és a motorikus mozgást is, mely a babák öltöztetésével, dédelgetésével és fésülésével tökéletesen megnyilvánul, ráadásul a babázás kifejezetten jó hatással van az érzelmek feldolgozására, valamint a világ dolgait is segít megérteni. Kínálatunkban tehát rengeteg babát, és hozzájuk való babaruhát találsz, válaszd ki a tökéleteset.

Prémium babaruha 26cm-es babákhoz több változatban
Prémium babaruha 33cm-es babákhoz több színben
Prémium babaruha 35cm-es babákhoz több színben
Prémium babaruha 35cm-es babákhoz több változatban
Prémium babaruha 35cm-es babákhoz többféle változatban
Prémium babaruha 38cm-es babákhoz több színben
Prémium babaruha 38cm-es babákhoz több változatban
Prémium babaruha 40cm-es babákhoz több színben
Prémium babaruha 40cm-es babákhoz többféle változatban
Prémium babaruha 42cm-es babákhoz több színben
Prémium babaruha 43cm-es babákhoz több változatban
Prémium babaruha 45cm-es babákhoz több színben
Prémium babaruha 45cm-es babákhoz többféle változatban
Rózsaszín nyuszis pléd újszülött babáknak
Szürke nyuszis pléd újszülött babáknak
Babaruha szett kötött csillagos sapkával 38 cm-es babákra
Kék nyuszis pléd újszülött babáknak
Babaruha szett kezeslábassal és masnis pólyatakaróval 35 cm-es babákra