43 cm-es babák

A Llorens egy 1995-ben alapított cég, melyet Miguel Llorens hozott létre, nagyapja Antonio Juan Juan hatására, aki 1958-ban saját kézzel készített játék babák gyártásába kezdett. Miguel Llorens viszont nem csak egy sima babagyártó céget szeretett volna megalkotni, hanem különleges termékeket szeretett volna a polcokra tenni. Ehhez sok piackutatást végeztek, melyekkel megismerhették a vásárlók igényeit, a cég pedig gyors növekedésnek indult. Céljuk a mai napig az, hogy a termékeket úgy modernizálják, hogy közben azok megtartsák saját értékeiket is, melyet sikerrel végig vittek. A 100%-ban spanyol eredetű cég kifejezetten nagy figyelmet fordít a minőségre, mind megjelenés ügyileg, mind alapanyagok terén. 

A babák rengeteg féle változatban elérhetőek kínálatunkban, melyek közül kiválaszthatod azt, amelyik gyermeked számára a legmegfelelőbb. A babákat megtalálhatod fiú és lány változatban is, de találhatsz más-más nemzetiségű babát is, valamint akár korban is eltérőek lehetnek. A 43 cm-es babák például más-más nemben találhatóak meg, más-más ruházatban. Funkcióban viszont eltérőek lehetnek a babák.

Találhatsz olyat, ami egész testében lágy, ftalát mentes műanyagból készült, ami szinte gumi állagú, tapintása pedig olyan, mintha igazi bőrt tapintanánk. Ezek a babák fürdethetőek, és a hozzájuk tartozó cumi is tökéletesen passzol a szájukba, így gyermeked ezt is használhatja játék közben. A másik típus a puha textil törzzsel rendelkező baba, melynek végtagjai és arca szintén élethű és részletes kialakítást kapott, ftalát mentes műanyagból, mely ugyanaz az anyag, mint az egészben műanyag testű babáknál. Ám ezeknél a babáknál a testükben egy szerkezetet tudtak elhelyezni, mely így saját funkcióval, hangeffektekkel rendelkezik. A babánál ezt úgy tudjuk működésbe léptetni, ha a baba szájából a cumit kivesszük. A babákon más és más szettek láthatóak, melyek többnyire kötött ruhákból áll, sapkával, zoknival, pelenkával és takaróval, ám mind más-más mintázatot kapott és más színt is. 

Ezeket a ruhákat megtalálhatod különböző szettekben külön-külön is, melyek közül kiválaszthatsz más összeállításokat is gyermeked számára, melyekkel a kisbabájának más-más szettjei lehetnek az alváshoz és az ébrenléthez is. Ezek is mind kiváló minőségben részletes kidolgozással készültek, melyek sokáig lehetnek majd használatban. De miért is jó babázni gyermekkorban Rendkívül sok dologban fejlesztheti a gyermekeket a babázás, mint például a motorikus és kognitív mozgás, mely a babák öltöztetésével, dédelgetésével és cumiztatásával történik. Emellett fejleszti a beszédkészséget is, hiszen játék közben sokszor kezdhetnek el beszélni a babákhoz, mely duplán jó dolog, hiszen az eljátszott egyes szituációkkal megérthetik és feldolgozhatják saját érzelmeiket is, valamint a világban történő dolgokat is, mely fontos a gyermekek életében, már egészen fiatal korban.

Lloron fiú újszülött baba takaróval 43cm
Lloron lány újszülött baba takaróval 43cm
Lloron síró újszülött fiú baba nyuszis ruhában 43cm
Lloron síró újszülött lány baba nyuszis ruhában 43cm
Lloron újszülött fiú baba kék kapucnis ruhában takaróval 43cm
Lloron újszülött lány baba rózsaszín kapucnis ruhában takaróval 43cm
Lloron újszülött síró baba puha takaróval 43cm
Síró kisifú baba 43cm
Síró kislány baba 43cm
Síró lány baba rózsaszín sapiban 43cm
Tina baba rózsaszín takaróval 43cm
Tina kislány baba rózsaszín ruhában 43cm
Tina újszülött lány baba pléddel rózsaszín ruhában 43cm
Tina újszülött lány baba rózsaszín ruhában 43cm
Tino fiú baba kék kendővel 43cm
Tino fiú baba kék ruhában 43cm
Tino újszülött fiú baba kék ruhában 43cm
Tino újszülött fiú baba pléddel kék ruhában 43cm
Újszülött baba kék ruhában 43cm
Újszülött baba rózsaszín ruhában 43cm
Újszülött fiú baba kék ruhában 43cm
Újszülött fiú baba takarón 43cm
Újszülött lány baba cumival 43cm
Újszülött lány baba rózsaszín ruhában 43cm
Újszülött síró baba kék macis ruhában 44cm
Újszülött síró baba rózsaszín macis ruhában 44cm
Tina 43 cm-es kislány baba pelenkázóval
Tino 43 cm-es újszülött kisfiú baba párnával
Tina újszülött 43cm-es baba kabáttal
Tina újszülött 43cm-es baba párnával
Product name and link insert here
Product name and link insert here
Product name and link insert here
Product name and link insert here
Product name and link insert here
Product name and link insert here