44 cm-es babák

A játék babák rendkívül fontos szerepet töltenek be a gyermekek életében, így nem is csoda, hogy rengeteg változatot megtalálhatunk belőlük. Miguel Llorens is szeretett volna ezzel foglalkozni, így nagyapja hatására, – aki 1958-ban kezdett saját készítésű babákat gyártani – megalapította a Llorens céget, mely kiváló minőségű babák gyártásával foglalkozik. A cég 1995-ben alapult meg, így már több mint 20 éve vannak jelen a játékok világában és nagy népszerűséget sikerült elérniük. Ezt köszönhetik annak is, hogy nagyon vásárló centrikusak, hiszen mindent megtesznek annak érdekében, hogy a lehető legjobb termékeket hozzák létre úgy, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. 100%-ban spanyol gyártási folyamaton mennek keresztül a babák, aminek köszönhetően spanyol minőségben kaphatjuk meg őket. 

A Llorens babái között több változatot is megtalálhatsz, melyek közül kiválaszthatod a tökéleteset gyermekednek. Több méretben, nemben, nemzetiségben és ruházatban is megtalálhatod az egyes babákat, ám most a 44 cm-es babák közé kaphatsz betekintést. Ezek a babák kifejezetten csecsemőkorúként készültek, így gyermeked minden nap gondoskodhat róluk, dédelgetheti és cumiztathatja is őket. A babák egy része lágy műanyag testet kapott, mely egy ftalát mentes műanyag, aminek tapintása és lágysága is hasonló az igazi bőrhöz. Ezek a babák cumit is kaptak, melyek tökéletes kiegészítői, ruháik pedig kiváló minőségű kötött vagy varrott ruhaneműk, melyek lehetnek sapkák, rugdalózók, pelenkák és kardigánok valamint zoknik, így mint egy igazi kisbabnak, nekik is minden ruha a rendelkezésükre áll.

A másik típus a textil törzsű baba, akinek csak végtagjai vannak ebből a kiváló minőségű műanyagból, ám ezek, illetve arcocskáik is ugyanolyan részletes kialakítást kapott. A babák testében egy érzékelő került elhelyezésre, mely a mellkasuk megnyomásával lép működésbe, ekkor pedig síró hangot hallat. Ez gyermekedet arra ösztönzi, hogy vegye kézbe és dédelgesse, amíg meg nem nyugszik. A babák között találhatsz pólyásat, de pólya nélküli, kötött ruhásat is, melyek rengeteg kiegészítővel rendelkeznek. Ezek a babák kifejezetten hasznosak tudnak lenni a gyermekek számára, amellett hogy szórakoztatóak. Rengeteget tanulhatnak általuk, például a motorikus és kognitív mozgás is nagyban fejlődhet, hiszen az öltöztetés és a dédelgetés mozgást igényel a gyermek részéről. Emellett még segíti az érzelmeik feldolgozását, és a világ megértését, hiszen rengeteg szituációt vihet át a babával való játékba, amit ő maga él át, ráadásul még a beszéd készsége is fejlődik, hiszen az egyes szituációk alatt rengeteg esetben beszélhet a babához, ami az idő múlásával egyre több szó használatával fog történni.

Keresd hát kínálatunkban ezeket a rendkívül részletesen kidolgozott, cumis Llorens babákat, melyekkel gyermeked nem csak szórakozhat, de tanulhat is, a „Babaruhák” kategóriában pedig megtalálod az összes kiegészítő babaruhát is.

Beba sírós újszülött baba hordozókendővel 44cm
Beba sírós újszülött baba pólyában 44cm
Bebo sírós újszülött baba hordozókendővel 44cm
Bebo sírós újszülött baba pólyában 44cm
Újszülött fiú baba bundás takarón 44cm
Újszülött fiú baba kötött ruhában 44cm
Újszülött lány baba kötött ruhában 44cm
Újszülött lány baba takarón 44cm
Tina 44 cm-es síró baba rózsaszín pelenkázóval
Tina 44 cm-es síró baba piros ruhában
Tino 44 cm-es síró baba kék ruhában
Tina újszülött 44cm-es síró baba
takaróval
Llorens: Tina újszülött 44cm-es
síró baba pólyában
Tina újszülött 44cm-es síró
baba párnával