36 cm-es babák

A Llorens babák múltja már több mint 2 évtizedre tekint vissza. A márka 1995-ben alapult meg Spanyolország egyik városában Onil-ben. Alapítója Miguel Llorens, spanyol származású üzletember, akit nagyapja ihletett meg, aki 1958-ban kezdte el kézzel készíteni babáit. A megalakulás után nem kellett sok idő, mire az egész világon ismertté vált a márka, hiszen egy olyan terméket gyártanak, ami minden gyermek kezében megfordulhat. A cég gyors fejlődésnek indult, ami köszönhető annak is, hogy magabiztosan vágtak neki a gyártásnak, felismerve a potenciális vásárlók elvárásait és igényeit.

A cég 100 %-ban Spanyolországban végzi a termékek gyártását, amit igyekeznek kiváló minőségben megoldani. Ezt hatalmas sikerrel teszik és manapság már mama, papa hívószavakat ismétlő vagy sírós babát, cumival működő érzékelős és nyomás érzékelős babákat is készítenek, mely precíz munka nélkül nem lenne működő képes.

A babázás az egyik legrégebbi játéknak mondható a gyermekek körben, ami szórakoztatja, és rengeteg mindenre tanítja őket. A gyermekek eközben ugyanis fejleszthetik saját kognitív és motorikus képességeiket, mely köszönhetően gondoskodó öltöztetésüknek, fésülgetésüknek és ringatásnak. Emellett természetesen jótékony hatást nyújt a gyermek számára az érzelmeik feldolgozásában, segít fejleszteni a beszédtudásukat és empátiát is kelt bennük.

A Llorens márka több méretű, testű, bőrszínű és nemű babát is készít, így mindenki megtalálhatja gyermeke számára a legmegfelelőbbet. A 36 cm-es babák tökéletesek lehetnek már a legapróbbak számára is, hiszen ezek méretüknél fogva könnyen kezelhetőek. Testük egésze lágy, rugalmas gumiból készült, mely nem tartalmaz ftalátot, mely egy olyan lágyítószer, amivel ezt a hatást lehet elérni, de káros hatásai lehetnek a gyermekekre nézve. Ennek köszönhetően teljes biztonsággal adhatjuk gyermekünk kezébe a babákat. Végtagjaik könnyedén mozgathatóak, akár csak a fejük, hiszen ez is elfordítható. A gyártó kifejezetten oda figyel arra is, hogy az elsődleges nemi jellegek is láthatóak legyenek a babákon, hiszen sok szülő babákkal segít ezeket a dolgokat megismertetni a gyermekekkel, a babák szája pedig olyan kialakítást kapott, melybe könnyedén lehet cumit helyezni, így ezeket a mozdulatokat is megtanulhatják a gyermekek. Ebben a kategóriában leginkább fürdethető babákat találhatsz meg, melyekhez fürdőlepedő és egyéb kiegészítők is tartoznak, vidám arcuk pedig biztosan jó kedvre deríti gyermeked egy fárasztóbb nap után is.

Természetesen minden Llorens baba öltöztethető, így ezek a 36 cm-es csecsemő babák is, akikhez a Babaruha kategóriában saját ruhákat is találhatsz, kezdve a sapkától a pelenkáig, de akár lepedőt és törölközőt is találhatsz hozzá, mellyel gyermeked megtanulhatja a gondoskodást. Kínálatunkban összesen 14 méretet találhatsz meg és rengeteg babaruhát, melyek között biztosan megtalálod a gyermekednek leginkább tetszőt is, keresd azokat is!

Újszülött síró lány baba nyuszis pólyával 36 cm
36 cm-es síró kislány baba hordozóval
Újszülött sírós lány fagyi baba tölcsér alakú pólyában 36 cm-es
Újszülött sírós lány baba hátizsákká alakítható takaróval
Újszülött síró fiú baba pólyában 36 cm-es
36 cm-es síró kisfiú baba horozóval
Újszülött sírós fiú fagyi baba tölcsér alakú pólyában 36 cm-es
Újszülött 36cm-es síró baba barack színű macis ruhában
Újszülött 36cm-es síró baba macis ruhában
Product name and link insert here
Product name and link insert here
Product name and link insert here
Product name and link insert here
Product name and link insert here
Product name and link insert here
Product name and link insert here
Product name and link insert here
Product name and link insert here