SZIASZTOK! ISMERJKEDJETEK MEG A 37 CM-ES LLORENS BABÁKKAL

Spanyolországban, ezen belül Onilben 1995-ben egy különleges cég alakult meg, akik a mai napig csodaszép babákat gyártanak. A cég alapítója Miguel Llorens, akit nagyapja ihletett meg, ugyanis 1958-ban már Antonio Juan Juan is kézzel készített babákat gyártott. A babák 100 %-ig Spanyol minőségben készülnek, kiváló minőségű alapanyagokból, melyek mára már az egész világon ismertek lettek. A cégnek sikerült felmérnie azt, hogy hogyan érhetik el a legnagyobb sikert, és rövidesen növekedésnek indult. Népszerűségüket mi sem mutatja jobban, minthogy rengeteg díjat nyertek már el. 

A játék babák múltja már évezredekkel ezelőttre nyúlik vissza, hiszen már ekkor is különböző anyagokból készítettek babákat a gyermekek számára. Ez nem is véletlen, hiszen rengeteg mindenben fejleszti a gyerkőcöket a babázás. Nem csak szórakozhatnak és jókat mókázhatnak általuk, de fejleszthetik motorikus és kognitív mozgásukat. Ezt a babák kézbevételével, dédelgetésével, fésülésével és öltöztetésével lehet elérni, hiszen ezeket a mozgássorozatokat sokszor kell használniuk e-közben. Emellett fejleszti a beszédkészségüket is, hiszen a játék során beszélnek a kisbabájukhoz, ami időről időre egyre több szó felhasználásával történik majd. Gondoskodást és is empátiát tanulhat velük, hiszen ezt igénylik a babák, ráadásul a babák hangeffekteket is képesek kiadni, az egyes szituációk eljátszásával pedig megtanulhatják feldolgozni saját érzelmeiket és világban történő dolgokat.

A Llorens minden méretben, nemben és nemzetiségben készít babákat, így mindenki megtalálhatja a gyermeke számára tökéletes babát. Most a 37 cm-es babákhoz kaphatsz betekintést, mely babákból a kínálat bár nem akkora, mint más méreteknél, de különleges és egyedi babákat találhatsz itt. A babák kifejezetten szép, részletes és élethű arcot kaptak, akár csak a végtagjaik is, mely egy ftalát mentes lágy műanyagból készült, ami nem káros az egészségre nézve. A babák bőrének tapintása hasonló, mint az igazi bőr tapintása. A 37 cm-es babák már hajas kivitelezést kaptak, tehát ők már nem újszülött babák. Nem csak a testük kapott kiváló minőségű alapanyagokat, de a haja is, mely fényesen csillog és tökéletesen lehet fésülni azt. A babák mindegyikének más-más hajszíne és formája van, de közös bennük, hogy divatos, kiváló minőségű ruha szettet kaptak.

A babák viszont nem csak a saját kötött kardigánjukat és szoknyáikat vagy nadrágjukat tudják magukra venni, de külön is szerezhetsz be hozzájuk ruhákat, melyeket a „Babaruha” kategóriában találsz meg kínálatunkban. A Llorens cég, szeretné minél inkább kiterjeszteni a babák körülötti lehetőséget, aminek köszönhetően szinte minden méretre találhatunk szetteket. Keresd hát kínálatunkban ezeket a kiváló minőségű babákat és válaszd ki a gyermeked részére legmegfelelőbb változatot, majd keress hozzá ruhát is. Egy biztos, ezek a részletesen kialakított babák hatalmas sikert fognak aratni gyermekednél.

Olivia baba 37cm
Olivia szőke baba kék ruhában 37cm
Olivia szőke baba rózsaszín ruhában 37cm
Daniela 37 cm-es baba hajpánttal
Daniela 37 cm-es baba fekete masnival
Product name and link insert here
Product name and link insert here
Product name and link insert here
Product name and link insert here
Product name and link insert here
Product name and link insert here
Product name and link insert here
Product name and link insert here
Product name and link insert here