Sziasztok! Ismerjkedjetek meg a 45 cm-es Llorens babákkal

Egy spanyolországi cég, mely 1995-ben alapult meg, csodaszép babákat kezdett el gyártani, melyek mára már szinte világszerte ismertek. A céget Miguel Llorens alapította, melyben nagyapja ösztönözte őt, aki 1958-ban kézzel készült babákat készített, részletes és gyönyörű kialakítással. A cég – mely 100%-ban spanyol minőségben készíti termékeit, a legkiválóbb alapanyagokból – rövid idő alatt nagyon népszerű lett, hiszen babái nem csak kiváló minőségűek, de olyan részletes kialakítást és megjelenést kaptak, hogy szinte olyanok, mint az igazi babák.  

45 cm-es cscecsemő baba

A babák között rengeteg félét megtalálhatunk, mind méretben, nemben, nemzetiségben és korban is eltérőek lehetnek ezek. Ennek a nagy választéknak köszönhetően minden szülő megtalálhatja a gyermeke számára legmegfelelőbb változatot. A Llorens 45 cm-es babái között is rengeteg változatot találhatunk, ám mindegyik baba teste ftalát (káros hatásokkal lehet a gyermekekre) mentes lágy műanyagból készült, aminek tapintása szinte olyan, mint egy igazi kisbaba bőre, gyermeked így még inkább úgy érezheti, hogy egy igazi babája van. A babák között találunk csecsemő babát, akik között más-más nemzetiségeket is megtalálunk. Elsődleges nemi jellegeik is láthatóak, mely a szülők dolgát részben megsegítheti. A csecsemők mind cumival érkeznek, amiket fel lehet csíptetni kötött ruhájukra. Szettjük része továbbá a sapka és a zokni valamint kötött pelenka is, méretük miatt pedig szinte tényleg olyanok, mint egy igazi újszülött baba.

45 cm-es Kreol baba

Az „idősebb” babáknak már hosszú hajuk van, amit gyermeked még fésülhet is, ha épp ehhez van kedve, ruha szettjük pedig kifejezetten sok részből áll. Laura babából például több féle ruhás és hajszínű megtalálható kínálatunkban, a szettek része általában pedig a cipő, harisnya, szoknya, kardigán és sapka. Természetesen külön is lehet hozzájuk ruhákat találni, tehát több szettet is össze lehet szedni mind a nagyobb és kisebb babákhoz is. 

45 cm-es Tino baba

Most viszont röviden arról, miért is jó, ha gyermekünk babázik A babákkal való játszás nem csak szórakoztathatja őket, hanem rengeteg mindenre taníthatja is. Az egyik legfontosabb képesség, amit fejleszthetünk általuk az a motorikus és kognitív készség. Ez a mozgás fejlődését jelenti, hiszen a babát kézbe véve, öltöztetve, fésülgetve vagy épp ringatva sok mozdulat sort tehet meg a gyermek, melyek a finom motorikus mozgás javítják. Emellett segít nekik feldolgozni saját érzelmeiket az egyes szituációk eljátszása közben, valamint a világ dolgait is segít megérteni neki. Nyelvi készségeit is fejleszti, hiszen játék közben sokszor kezdhetnek el beszélni a babákhoz, mely időről időre egyre jobban fog menni, egyre több szót használva.

A Llorens babái között tehát minden szülő megtalálhatja a megfelelőt gyermeke számára, és nem csupán játék lesz, de tanulás is. Nézz szét kínálatunkban, és találd meg a tökéleteset gyerkőcödnek és ne feledd, a ruhák között is rengeteg gyönyörű szettet találhatsz.


Még több 45 cm-es baba

Alejandra síró baba 45cm
Csecsemő baba kék matróz ruhában 45cm
Csecsemő baba kék ruhában 45cm
Csecsemő baba kék ruhában ázsiai 45cm
Csecsemő baba kék ruhában néger 45cm
Csecsemő baba kék ruhában néger 45cm-es
Csecsemő baba rózsaszín masnis ruhában 45cm
Csecsemő baba rózsaszín ruhában 45cm
Csecsemő baba rózsaszín ruhában cumival 45cm
Csecsemő lány baba rózsaszín ruhában 45cm
Fiú csecsemő baba 45cm
Fiú csecsemő baba ázsiai 45cm
Fiú csecsemő baba kreol 45cm
Fiú csecsemő baba néger 45cm
Julia síró baba takaróval 45cm
Kreol csecsemő baba rózsaszín ruhában 45cm
Lány csecsemő baba 45cm
Lány csecsemő baba ázsiai 45cm
Lány csecsemő baba kreol 45cm
Lány csecsemő baba néger 45cm
Laura baba barna hajjal magenta színű kabátban 45cm
Laura baba csíkos kardigánban 45cm
Laura baba kapucnis kabátban 45cm
Laura baba kockás ruhában 45cm
Laura baba piros kalapban 45cm
Laura baba rózsaszín öltözetben 45cm
Laura baba rózsaszín ruhában 45cm
Laura baba rózsaszín sapiban és sállal 45cm
Laura baba szívecskés ruhában 45cm
Laura baba szőke hajjal szőrmemellényben 45cm
Laura baba szürke kardigánban 45cm
Laura baba vörös hajjal szőrmemellényben 45cm
Laura baba zöld harisnyában 45cm
Néger csecsemő baba rózsaszín ruhában 45cm
Pavel síró baba 45cm
Tina síró baba 45cm
Lian 45 cm-es újszülött kislány baba pink ruhában
Tao 45 cm-es újszülött kisfiú baba kék ruhában
Lány csecsemő baba néger 45cm
Csecsemő baba kék ruhában néger 45cm-es
Újszülött síró lány baba cumival 40cm
Product name and link insert here
Product name and link insert here
Product name and link insert here
Product name and link insert here
Product name and link insert here
Product name and link insert here
Product name and link insert here