SZIASZTOK! ISMERJKEDJETEK MEG A 40 CM-ES LLORENS BABÁKKAL

Az elmúlt évszázadok egyik legnépszerűbb játékai közé tartoznak a játék babák, melyekkel rengeteg kislány tud érvényesülni és rengeteget tanulhatnak általuk. Egy spanyol származású férfi, Miguel Llorens ezt megragadva megalapította a Llorens nevű játék márkát Onil városában, melynek keretein belül csodaszép, aprólékosan kidolgozott babákat kezdtek el gyártani. Ennek azonban volt egy előzménye is, mégpedig az, hogy Miguel nagyapja 1958-ban szintén babák készítésével foglalatoskodott, melyeket saját kezével készítette el. 

A cég hamar ráérzett, hogy mi is az emberek elvárása a játék babákkal kapcsolatban, és a cég növekedni kezdett, hiszen az alapanyagoktól kezdve a gyártásig kiváló minőségre törekedtek, így a termékeik is nagyon népszerűek lettek. Ez nem is csoda, hiszen a babák igen népszerűek leginkább a kislányok körében. Ez viszont nem csak szórakozást nyújthat számukra, de sokat fejlődhetnek is általa. A babázás jótékony hatással van a gyermekek személyigésére, hiszen a bab dédelgetése, cumiztatása és öltöztetése, lefektetése közben megtanulhatják mi is az empátia és a gondoskodás. Beszédkészségüket is fejlesztheti ez a tevékenység, hiszen játék közben elő szeretettel kezdenek el beszélni a babákhoz, mely időről időre egyre inkább fejleszti őt. 

A Llorens rengeteg méretben készíti ezeket a babákat, melyek más-más nemzetiségűek is lehetnek, így ázsiai, afroamerikai és fehér bőrű babát egyaránt megtalálhatunk közöttük. Ám nem csak ez lehet a különbség, hiszen akár az egész testük is műanyag lehet, de lehetnek puha textilből is, mely a funkciójukat is megváltoztatja.

A 40 cm-es babák melyek közül most kiválaszthatod gyermeked számára a tökéleteset, szintén több nemzetiségben megtalálhatóak. A babák arca és kezük valamint lábuk is rendkívül részlet gazdag kialakítást kaptak, ennek köszönhetően a Llorens az egyik legnépszerűbb baba márka lett. A 40 cm-es babák teste puha textilből van, mely a végtagoknál már kiváló minőségű, lágy, ftalát mentes műanyagból van, melynek még a tapintása is nagyon hasonló az igazi kisbabák bőrének tapintásához. A babák teste kedvez a puhatestű babák rajongóinak, ráadásul még extra funkciókat is tudtak adni ezeknek a babáknak. A testük belsejében ugyanis egy szerkezet segítségével hangeffekteket képes kiadni. Ezt vagy úgy érhetjük el, hogy a testét megnyomjuk, vagy úgy, ha a baba szájából kivesszük a cumiját.  Ezek a hangok lehetnek a sírás hangjai, vagy éppen a papa-mama hívó funkció, mely a gyermekeket arra készteti, hogy dédelgessék őket.

Természetesen a babákhoz ruha is tartozik, melyeknél a gyártó szintén kiváló minőségre törekedett, így rengeteg kötött ruhácskát, kardigánt vagy épp pelenkát is találhatunk rajtuk. Ezeket viszont cserélni is lehet, hiszen a gyártó külön is készít babaruhákat, hogy gyermeked saját szetteket adhasson váltó ruhaként a kisbabájára. Ezeket szintén megtalálod kínálatunkban, a „Babaruhák” fül alatt, keresd ezeket is!


Lucia 40 cm-es kislány baba rózsaszín ruhában
Sofia 40cm-es kislány baba kapucnis pulóverben
Nico 40 cm-es fiú baba pólyában
Martina 40 cm-es kislány baba rózsaszín ruhában és sapkában
Nica 40 cm-es kislány baba pólyában
Martina 40 cm-es baba sapiban
Martina 40 cm-es mulatt baba sapiban
Nico újszülött fiú baba takaróval és pelenkával 40 cm-es
Nica újszülött lány baba babapléddel 40 cm-es
Újszülött síró lány baba 40 cm-es
Újszülött síró baba rózsaszín ruhában 40 cm-es
Újszülött baba rózsaszín ruhában takaróval 40 cm-es

Pages: 1 2 3 4