Llorens: Nica 40cm-es újszülött lány baba rózsaszín pelenkázóval, cumival és 4db különböző ruhával

A Llorens: Nica 40cm-es újszülött lány baba rózsaszín pelenkázóval, cumival és 4 db különböző ruhával egy bájos és praktikus választás, ha élethű és minőségi babát keresel. Nica a Llorens babák között kiemelkedik az újszülött lány baba kategóriában. A 40 cm-es mérete tökéletesen illeszkedik a gyermek kezébe és könnyen kezelhető. A baba végtagjai lágy műanyagból készültek, részletes kidolgozással, és teste puha textilanyagból van.

Nica egy rózsaszín pelenkázóval érkezik, amely lehetővé teszi a pelenkázás szerepjátékát és gondoskodást. Emellett a babának van egy cumija is, ami további valósághűséget ad a játékélményhez. A csomagban összesen 4 különböző ruha is található, amelyek lehetővé teszik a változatos öltöztetést és még több szórakozást a játék során.

Szerezd be a Llorens: Nica 40cm-es újszülött lány babát rózsaszín pelenkázóval, cumival és 4 db különböző ruhával, és indulhat a játék! Ez a baba órákig leköti majd a gyermekedet, és segít a kreativitásuk és képzelőerejük fejlesztésében.

A baba puha, gyermekbarát műanyagból készült.

A termék ftalátot nem tartalmaz!

Ruhára csíptethető cumival

A síró funkcióhoz elem szükséges

A baba mérete: 40 cm

Származási hely: Spanyolország

Azonosító: J91367