Llorens: Nico Cool Baby 40cm-es újszülött fiú baba párnával, cumival és 6db különböző ruhával

A Llorens: Nico Cool Baby 40cm-es újszülött fiú baba párnával, cumival és 6 db különböző ruhával egy stílusos és sokoldalú választás, ha élethű és minőségi babát keresel. Nico Cool Baby a Llorens babák között kiemelkedik az újszülött fiú baba kategóriában. A 40 cm-es mérete tökéletesen illeszkedik a gyermek kezébe és könnyen kezelhető. A baba végtagjai lágy műanyagból készültek, részletes kidolgozással, és teste puha textilanyagból van.

Nico Cool Baby egy párnával érkezik, amely kényelmes pihenést biztosít számára. Emellett a babának van egy cumija is, ami további valósághűséget ad a játékélményhez. A csomagban összesen 6 különböző ruha is található, amelyek lehetővé teszik a változatos öltöztetést és még több szórakozást a játék során. Ez a Cool Baby kollekció egyedi és divatos ruhákkal rendelkezik, amelyek stílusos megjelenést kölcsönöznek Niconak.

Szerezd be a Llorens: Nico Cool Baby 40cm-es újszülött fiú babát párnával, cumival és 6 db különböző ruhával, és indulhat a játék! Ez a baba órákig leköti majd a gyermekedet, és segít a kreativitásuk és képzelőerejük fejlesztésében.

A baba puha, gyermekbarát műanyagból készült.

A termék ftalátot nem tartalmaz!

Ruhára csíptethető cumival

A síró funkcióhoz elem szükséges

A baba mérete: 40 cm

Származási hely: Spanyolország

Azonosító: J91368