Uncategorized

Farsangolj a Llorens babákkal!

Ne szomorkodjatok, ha idén elmarad, vagy szűkebb körű a farsangi mulatság a megszokottnál! A gyerekek minden évben nagyon várják ezt az időszakot, hiszen jelmezbe öltözni nagyszerű móka, és ki ne szeretne táncolni, finomságokat kóstolni, bulizni? Otthon minderre most is lehetőség nyílik, ráadásul a Llorens babák segítségével olyan fantasztikus programot szervezhetsz gyermeke(id)nek, hogy sokáig szívesen fogtok rá emlékezni.

Készüljetek a farsangra a Llorens babákkal!

A LLorens babák különleges,  élethű kivitelezésükkel azonnal a gyermekek kedvencévé válnak. A Llorens márkában nyugodtan megbízhatsz, hiszen több, mint 25 éve az egyik meghatározó babamárka Európában, ez garantálja számodra  a minőséget!

A gyermekek olyan örömmel készülődnek a farsangra a Llorens babákkal, olyan szeretettel foglalkoznak velük, hogy élvezet számukra minden együtt töltött perc. A közös játék kiemelten fontos napjainkban, amikor a kinti világban minden bizonytalan, változékony és félelmetes. Segíts abban, hogy gyermeked élvezhesse az otthon biztonságát meghitt játéka közben! Válassz a Llorens babái közül számára, hiszen ebben a minőségben nyugodtan megbízhatsz! 

Llorens babák

Válaszd Elenát, a  35cm-es babát!

A baba teste puha, kiváló minőségű, adalékanyagoktól mentes anyagból készült, így nagyon élethűek, végtagjaik könnyen mozgathatóak. A baba gyönyörű díszdobozban érkezik, mely garantálja, hogy sérülésmentesen vehetitek kézbe az ajándékot.  Elena baba gyönyörű ruhái kézzel készültek, különleges minőségű anyagból. A Llorens Elena baba göndör haját a kislányok szívesen sérülgetik, fonják, copfozzák, a babát szívesen öltöztetik, dédelgetik.

35 cm-es Sara Baba
35 cm-es Elena baba
35 cm-es Nicole baba

Lepd meg kislányodat farsang alkalmából Sara babával!

A játékbaba mérete 35 cm, ezáltal pontosan illeszkedik az őt ölelő csöpp karokba. A baba rózsaszín kabátban, fehér színű, gyönyörű egyberészes ruhában érkezik a gyermekekhez  A kislányok számára vonzó ezüst szívvel díszített ruha, a  csinos szoknya, rózsaszín zoknik Sara baba megjelenését ellenállhatatlanul vonzóvá teszik.  Sara baba teste puha textil,  kezei, lábai, és feje  kellemes tapintású, puha műanyagból készültek.

35 cm-es Nicole Llorens Baba

Játsszatok farsangot!

Kislányod el lesz varázsolva az ötlettől! Fokozni tudod az örömét, ha a Llorens 42 cm-es babáihoz illő babaruha szettel leped meg őt, így a babák is részt vehetnek a farsangi forgatagban! A kislányok farsang alkalmából szívesen öltöznek be, cserélgetik ruháikat, és a móka még teljesebb, ha a babákat is öltöztethetik!

42 cm-es Tino baba

A Llorens 42 cm-es babához illő babaruhák kardigánt, ruhát, és további kiegészítőket tartalmaznak, gyönyörű színekben, mellyel pompásan fog kislányod szórakozni, miközben a babáit új, divatos ruhákba öltözteti.

42 cm-es Llorens babák

Miért fontos, hogy kislányod babázhasson?

A gyermekek számára kiemelten fontos, hogy legyen olyan játékuk, akit magukhoz ölelhetnek, akiről gondoskodhatnak. A Llorens babák a legmagasabb minőségű alapanyagokból készültek, így nyugodt lehetsz, amikor gyermeked kezébe adod. A Llorens babák között  a28 cm -től 45cm-ig választhatsz, pontosan azt, mely kislányodnak és az alkalomnak éppen megfelel. A babákhoz fantasztikus kiegészítőket is találsz, így a játék mindig izgalmas marad

Nézz körül a csodaszép Llorens babák közt, és válaszd azt, aminek a gyermeked a legjobban örülne!

www.jatekshop.hu

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.