Babák,  Llorens blog

Nyaralás Llorens babákkal

Végre itt a nyár, elkezdődött a szünidő! Az elmúlt év viszontagságai után mindannyian nagyon vártuk már, csakúgy, mint egy felhőtlen nyaralást. A gyerekek is élvezik, hogy új környezetben lehetnek, több időt tölthetnek szüleikkel, miközben új élményekkel gazdagodhatnak. Persze a kicsiket könnyen meg is ijesztheti egy nagyobb környezetváltozás. Segíts gyermekednek abban, hogy könnyen hozzászokjon az új körülményekhez a nyaralás alkalmával: vigyetek magatokkal egy Llorens babát, aki mind otthon, mind az utazás során hű társa és remek játszópartnere lesz kislányodnak! A gyermekeknek fontos, hogy biztonságban érezhessék magukat, ebben segítenek neki a Llorens babák, akik a tengernyi új élmény közepette az otthonosság biztonságát nyújtják számára. Válassz egy gyönyörű Llorens babát!

A Llorens babák kiemelkedően élethű megjelenésükkel annyira hasonlítanak az igazi babákra, hogy a kislányok nap mint nap a valódi babázás élményt élhetnek át velük. A Llorens több, mint 25 éve az egyik meghatározó és legnépszerűbb babamárka Európában. És hogy mit jelent ez számotokra? A szülőknek elsősorban a megbízhatóságot, hiszen nyugodtan adhatják gyermekeik kezébe a Llorens termékeit, a minőségi kivitelezésnek a babák teljes mértékben biztonságosak. A gyerekek számára pedig a meghitt játék lehetőségét jelentik a Llorens babák. A Llorens babák váll-és combizületeiknél mozgathatóak, fel lehet ültetni és le lehet fektetni őket. Néhány Llorens baba különleges tulajdonságokkal is bír, például sírni is tud. A Llorens babák műanyag részei is mentesek mindenféle káros és allergén anyagtól, így nyugodtan adhatod őket gyermeked kezébe.

33 cm-es Llorens baba Aitana

Ismerd meg Aitana-t, a 33 cm-es Llorens babát ❤ JátékShop

Azonnal kislányod kedvencévé válik Aitana 33 cm-es baba, aki nagyon örül annak, ha kislányod elringatja, dédelgeti, hosszú haját fésülgeti, vagy öltöztetni. Aitana baba olyan élethű, és olyan puha érzés átölelni, hogy nem hiányozhat kislányod kezéből akkor sem, amikor nyaralni indultok,hogy együtt fedezzétek fel a szabadban töltött percek örömét.

35 cm-es Llorens baba Nicole

Ismerd meg Nicole-t, a 35 cm-es Llorens babát ❤ JátékShop

Nicole baba 35 cm magas, kék szemeivel, vörös hajával és a szeplős pofijával az egyik kedvenc a Llorens babák közül.. Nicole baba öltöztethető: rózsaszín ruhácskája, sapkája és zoknijai levehetőek, így Nicole babával a nyaralás során is sok kedves percet tölthetnek a gyerekek szepepjátékokkal.

40 cm-es Llorens baba Martina

https://www.youtube.com/watch?v=QX_QPTUNLbY

Martina 40 cm-es Llorens baba, aki gyönyörű szőke hajával, élethű arckivitelezésével, és cserélhető ruháival biztosan tökéletes társa lesz kislányodnak. Martina baba arra ösztönzi a kislányokat, hogy sokat foglalkozzanak vele, így vele a gyermekek már kiskorban elsajátítják a gondoskodás alapjait.

42 cm-es Llorens baba Mimi

Ismerd meg a 42 cm-es Llorens babákat ❤ JátékShop

Igazi különlegesség a Llorens babái közül Mimi, 42 cm-es kislány baba, aki pink ruhában és bölcsővel érkezik kislányodhoz, hogy elvarázsolja őt.. Mimi baba különlegesen élethű kivitelezésével a valódi babázás élményét biztosítja kislányodnak, ráadásul méretéből adódóan könnyedén elfér kislányod karjában, vagy a játék babakocsiban. Mimi baba sírni is tud, de a díszdobozban vele együtt érkező cumival könnyen megnyugtatható.

26 cm-es Llorens baba Bebita

https://youtu.be/zRaAg51O0FY

Pihenéshez ajándéknak ajánljuk Bebitát, a 26 cm-es kislány babát, aki rózsaszín takaróval és édes, puha ruhácskában érkezik hozzátok, hogy kislányod kedvencévé váljon! A gyönyörű, kézzel készített baba mozgatható végtagokkal rendelkezik, a díszcsomagolásban pedig nem csak gyönyörű ruhákat, hanem puha takarót és a babához illő cumit is találtok.

Üdvözlünk a Llorens babák csodálatos világában!
Üdvözlünk a Llorens babák csodálatos világában!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.