Llorens blog

Karácsony a Llorens babákkal

Az idei karácsony egy kicsit más, mint amit megszoktunk. Ezt a gyermekek már a készülődésnél észreveszik: nincs közös kreatív délután az óvodában, nem nézegethetjük csillogó karácsonyi vásárokon a csodálatos díszeket.

Llorens Karácsony

Persze jó dolgok is történnek velünk: több idő marad az otthoni közös készülődésre! Mi szülőként, felnőttként sokat tehetünk azért, hogy gyermekeinket ezekben a különleges napokban  sok kellemes élmény érje.  Most még fontosabb, hogy lehetőséget teremtsünk a közös játékra, ahol érzelmi biztonságban játszhatják ki magukból a feszültséget. Természetesen az sem mindegy, mivel játszunk: adj a kezébe minőségi  játékokat, amivel öröm az időtöltés!

Llorens babák-együtt öröm a készülődés

A LLorens babák csodálatosan élethű kivitelezésükkel pillanatok alatt a gyermekek kedvencévé válnak. A Llorens több, mint 25 éve az egyik meghatározó babamárka Európában, ez garantálja számodra  a megbízhatóságot, hiszen nyugodtan adhatod gyermeked kezébe a Llorens babáit!

Llorens Karácsony

A gyermekek olyan örömmel vonják be az adventi készülődésbe a babákat, mintha születésük óta játszótársak lennének. A közös játék és együttlét öröme bearanyozza a várakozás napjait. Sok kislány reménykedik benne, hogy a karácsonyi csomagban is Llorens baba lapul: hiszen mindenki ilyen ölelnivaló, kedves játékra vágyik!

Llorens Karácsony

Milyen babákkal okozhatsz örömet  kislányodnak? Nézd, milyen fantasztikus babák várnak arra, hogy hű társai lehessenek gyermekednek! Segítünk a választásban!

Válassz a 28 cm-es Llorens babák közül!

A babák teste puha, kiváló minőségű, adalékanyagoktól mentes anyagból készült, így nagyon élethűek, végtagjaik könnyen mozgathatóak. A 28 cmes Llorens babák a télre készülve gyönyörű kötött, horgolt és varrt ruhákban, sapkákban és mellényekben pompáznak. A kislányok szívesen öltöztetik őket és fésülgetik a babák puha haját.  A babák között találsz piroska jelmezes és balett ruhás Llorens babát, de szőke hajú, ázsiai vagy fekete bőrű babát is választhatsz. A választott baba gyönyörű díszcsomagolásban érkezik, mely garantálja, hogy sérülésmentesen vehetik át a gyermekek az ajándékot.

Llorens Karácsony

Válassz a 33 cm-es Llorens babák közül!

A babák  teste puha textilből, végtagjai flatát mentes műanyagból készültek, ezért olyan jó ölbe venni őket. Ha kislányod megnyomja a baba testét, vagy kiveszi a baba szájából a cumit, a baba hangot ad, ezzel ösztönzi a gyermeket arra, hogy ölelgesse és dédelgesse őt. A csecsemő baba tapintása annyira élethű, hogy a kislányok szívesen gondoskodnak róluk. A babák mellé számtalan egyedi kiegészítő is kapható, ezért a játék mindig izgalmas marad!

Llorens Karácsony

Válassz a 45 cm-es Llorens babák közül!

A babák között igazán könnyen választhatsz karácsonyi ajándékot,  hiszen különböző nemű, korú és nemzetiségű  babákat találsz a LLorens ajánlatában.  A kiegészítők között a babákra való sapkát, zoknit és  kötött pelenkát is találsz, a még izgalmasabb öltöztetős játékért. Az „idősebb” babáknak  hosszú, fédülhető hajuk van, és sokféle gyönyörű kiegészítővel: cipőkkel, harisnyákkal, szoknyákkal, kardigánnal és sapkákkal kaphatóak. A szettek szabadon variálhatóak!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.