Babák,  Llorens blog

Április 22-e az Ápolók napja: ünnepeljétek ti is a Llorens babákkal!

Napjainkban jóval nagyobb szerepet kapnak az egészségüggyel kapcsolatos témák a COVID 19 járvány miatt. Egyrészről ez aggodalommal tölti el az embert, hiszen másról sem hallani a médiában, mint hogy hány ember kerül kórházba, milyen veszélyek leselkednek ránk…másrészt viszont ez a helyzet lehetőség is lehet arra, hogy egy kicsit elgondolkodjunk, milyen értékes is az egészségünk. Ha egészség van, minden van-tartja a mondás, és valóban így van.

Llorens babák 2021

Persze a testünk egészsége mellett fontos, hogy lelkünk egészségével is eleget foglalkozzunk. A járvány és a terjedésének csökkentését célzó korlátozások miatt könnyen szorongóvá válhatunk, ráadásul ez a folyamat a gyermekeinket is érintheti. Hogyan segíthetnénk nekik, hogy minél könnyebben átvészeljék ezt a mindannyiunk számára nehéz időszakot?

Játsszunk sokat a gyerekeinkkel!

A közös játéknál nincs jobb szorongásoldó, stresszcsökkentő tevékenység. Minőségi játékkal pedig könnyű jót játszani: a Llorens a biztos alapokon nyugvó minőséget jelenti számotokra, a magas minőségű kivitelezésnek köszönhetően a babák hosszú időn át kedvenceitek lesznek!

Ismerd meg Sara-t, a 35 cm-es Llorens babát ❤ JátékShop

Hogyan oldja a stresszt a babázás?

A Llorens babáival való játék közben a kislányoknak  észrevétlenül fejlődik a finom motorikájuk, a gondoskodási és empátiás készségük, a szókincsük és nyelvi készségeik. A szerepjáték segít a kicsiknek a felgyülemlett feszültség levezetésében, az őket ért hatások eljátszásával is nyugtatólag hat rájuk.

Ismerd meg a göndör hajú Elenát, a 35 cm-es Llorens babát ❤ JátékShop

Válassz Llorens babát a közös játékhoz!

A Llorens babák fantasztikus élethű megjelenésükkel annyira hasonlítanak az igazi babákra, hogy a gyermekek szívesen tartják karjukban őket szinte egész nap. A babás játékok reggeltől estig tarthatnak: a kislányok számára valódi élmént nyújt a velük való játék. A Llorens babák váll-és combizületeiknél mozgathatóak, felültethetőek és lefektethetőek. A Llorens babák minden káros anyagtól és allergéntől mentesek, minőségi anyagból készült részletgazdag és élethű kivitelezésükkel biztonságos játékot adhatsz a gyermek kezébe, ráadásul többféle  méretből választhattok: 26 és 48 cm között számtalan  pompás kivitelezésű és édes öltözetű baba vár arra, hogy kislányod kedvence legyen!

Ismerd meg Aitana-t, a 33 cm-es Llorens babát ❤ JátékShop
Llorens Aitana 33 cm-es síró baba piros kardigánban
Llorens Aitana 33 cm-es síró baba

Válassz a  Speciális „Köszönjük” Edition Llorens babák közül!

A Llorens a hősiesen küzdő egészségügyi dolgozók előtt tiszteleg a „Köszönjük” Edition Llorens babákkal: velük játszva a gyermeknek lehetősége nyílik, hogy  a jelenlegi helyzetről is kérdezzen, beszélgessetek.  

 A „Köszönjük” Edition Llorens babákkal a gyerekek egy komplett orvosi teamet tudnak felállítani:

Llorens Miss Minis nővér baba

A Miss Minis sorozat nővér babája hosszú hajú, 26 cm magas, kedves arcú nővér, aki az előírás szerinti ruhát viseli, és maszkot hord. A ruha cserélhető, így a kislányok szívesen öltöztetik őket.

Llorens Miss Minis Orvos baba

A Miss Minis sorozat orvos babája igazi különlegesség, hiszen fiú baba, akivel a kislányok szívesen játszanak orvososat.

Llorens Miss Minis Ápoló baba

A Miss Minis sorozat ápoló babája cserélhető orvosi ruhájával, és levehető maszkjával sok lehetőséget nyújt a kislányoknak, hogy eljátsszák azt, ahogy az ápolók gondoskodnak a betegekről.

Llorens Miss Minis Doktornő baba

A Miss Minis sorozat doktornő babája 26 cm magas, levehető orvosi köpenyt és maszkot hord. A minőségi babával a kicsik szívesen játszanak orvososat.

Üdvözlünk a Llorens babák csodálatos világában!
Üdvözlünk a Llorens babák csodálatos világában! www.jatekshop.hu

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.