Babák,  Llorens blog

Valentin nap a Llorens babákkal!

Szent Bálint a szerelmesek védőszentje, napját február 14-én ünnepeljük. Az angolszász országokban ezen a napon szerelmesek ünnepét tartanak, ez a szokás terjedt el világszerte a 20. század végétől. Magyarországon az 1990 es évek elejétől vált ismertté ez a nap, a szeretet és a szerelmesek ünnepeként.

Ünnepeljétek  az idei Bálint napot Llorens babákkal! A kislányok garantáltan el lesznek bűvölve tőle!

Llorens babák-olyan élethűek, mint az igazaik! Különleges játék- minőségi időtöltés-ez a Llorens!

A LLorens több, mint 25 éve az egyik meghatározó babamárka Európában. Hogy ez pontosan mit jelent ez számotokra? Elsősorban azt, hogy nyugodt szívvel adhatod kislányod kezébe a Llorens babákat, hiszen biztos lehetsz kiemelkedő minőségükben. A változatos, élethű kivitelezésnek, a sokféle, magas minőségű ruhának és kiegészítőnek köszönhetően a játék a babákkal mindig izgalmas marad!

28 cm-es Llorens babák

Milyenek a Llorens babák?

A babák különlegesen élethű kivitelezésükkel annyira hasonlítanak az igazi babákra, hogy a kislányok exkluzív játék élményt élhetnek át velük. A babák váll-és combizületeik mozgathatóak, le lehet fektetni és fel lehet ültetni őket. A Llorens babák mérete 28-és 45 centiméter között változó, így kiválaszthatod a számotokra megfelelőt a kínálatból. Néhány baba különleges tulajdonságokkal rendelkezik: például sírni is tud, így még hasonlóbb egy igazi kisbabához. Az ölelni való babákkal egyedül, testvérével, barátnőivel vagy szüleivel is szívesen játszanak a kislányok, hiszen a Llorens babákat olyan jó érzés karban tartani, öltöztetni, dédelgetni. Természetesen a babák műanyag részei  minden káros és allergén anyagtól mentesek!

44 cm-es síró Tino Llorens baba

Válaszd Aitana babát!

A Llorens Aitana babája 33 cm magas, és különösen azoknak a kislányoknak remek választás, akik szívesen ölelgetik, gondozzák babáikat. Aitana páratlanul szép ruhájával, puha, élethű kialakításával rögtön gyermeked kedvencévé válik. A baba pici mintákkal díszített, kedves ruhájához nagyszerűen passzol a barack színű kötött kiskabát és a pomponos zokni. A baba ruhái természetesen cserélhetőek, így a kislányok számára az élménydús, változatos játékot biztosítja. Aitana baba sírni is tud, mely felkelti a kisgyermek gondoskodási ösztönét.

Válassz baba ruha szettet a 42 cm-es Llorens babákhoz!

Kislányodnak már van Llorens babája? Vagy szeretnéd a mostani ajándékot kiegészíteni valamivel? Válassz babaruha szettet a 42 cm-es Llorens babákhoz, hogy még több játék élményt biztosíthass kislányod számára! A prémium Llorens baba ruha szett kardigánt, ruhát és további kiegészítőket tartalmaz, és izgalmas színekben pompázik.

Miért fontos, hogy kislányod babázhasson?

A gyermekek számára nagyon fontos, hogy olyan játékkal is játszhassanak, akit magukhoz ölelhetnek, akiről gondoskodhatnak. Valentin napján, a szerelmesek és a szeretet ünnepén fejezd ki szeretetedet Llorens babával! A kislányodat meglepheted  csecsemő Llorens babával, és a hozzájuk illő kiegészítőkkel, vagy nagyobb, hajas babával, akik prémium minőségű  variálható ruhákkal rendelkeznek, illetve  divat babával, akik rajonganak  a divatos ruhákért és egyedi kiegészítőkért.

Nézz körül a csodaszép Llorens babák közt, és válaszd azt, aminek a gyermeked a legjobban örülne!

www.jatekshop.hu

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.