Babák,  Llorens blog

Május 8-a, a fagylalt napja

Próbáljatok ki egy újdonságot, és ismerkedjetek meg a Llorens új babáival is!

Biztos hallottak már a fagylalt napjáról, mely 2013-ban került be a köztudatba: a Torkos Csütörtök mintájára az egész országban la megnevezett helyeken lehetőség van a fagylalt féláron való vásárlására. A fagylaltnap célja  a magyar kézműves fagylalt népszerűsítése, az ízek és új kombinációk bemutatása.

De miért pont ez a nap?

Azért május 8-a, mert a nagy V betű az 5. hónap  a tölcsért szimbolizálja, ,a 8-as szám pedig két, egymásra pakolt gombóc képét juttatja eszünkbe.

Ismerd meg a csodálatos 42 cm-es Llorens babákat ❤ JátékShop

Persze nem biztos, hogy idén, a járvány árnyékában lehetőségünk lesz sorban állni a cukrászdában. De miért is hagynád, hogy gyermeked szomorkodjon?

Nézzétek át a Llorens újdonságait, válogassatok a szebbnél szebb, édes kis babák közül!

A Llorens babák csodálatosan élethű megjelenésükkel annyira hasonlítanak az igazi babákra, hogy a kislányok valódi babázás élményt élhetnek át velük.A Llorens több, mint 25 éve az egyik meghatározó babamárka Európában. Hogy mit jelent ez számotokra? Elsősorban a megbízhatóságot, hiszen nyugodtan adhatod gyermeked kezébe a Llorens termékeit, a minőségi kivitelezésnek köszönhetően a baba hosszú időn át kedvence marad.

Ismerd meg Robertot, a 33 cm-es Llorens babát ❤ JátékShop

A babák váll-és combizületeiknél mozgathatóak, fel lehet ültetni és le lehet fektetni őket. A méretük többféle lehet: 28-és 45 centiméter között, így kiválaszthatod a számotokra megfelelőt a kínálatból.

Egy új Llorens babával móka és kacagás a délután!

Ha el szeretnéd bűvölni a kislányodat: válaszd a Llorens Reborn limitált kiadású 42 cmes újszülött babát lajháros kötött ruhácskában!

A részletgazdag kialakítású baba a megszólalásig hasonlít egy igazi újszülöttre! A tökéletes élmény érdekében a babát kézzel készítették és festették, így a legapróbb bőrredők is a valóságot tükrözik. A baba súlya pontosan egy valódi csecsemű súlyának felel meg. A  Llorens Reborn baba gyönyöráű díszdobozban, pompás kötött ruhácskában és egy puha párnával érkezik hozzád, hogy bearanyozza gyermekeid napjait.

A doboz egy hitelességi kiadványt is tartalmaz, így nem csak gyermekek, de gyűjtők számára is tökéletes választás az ajándék.

Ha a kislányod szeret a babákkal szerepjátékot is játszani, akkor válaszd például Bebitát, a 26 cm-es kislány babát, aki rózsaszín takaróval és édes, puha ruhácskában érkezik hozzátok, hogy kislányod kedvencévé váljon! A gyönyörű, kézzel készített baba mozgatható végtagokkal rendelkezik, a díszcsomagolásban pedig nem csak gyönyörű ruhákat, hanem puha takarót és a babához illő cumit is találtok.

Ha el szeretnéd kápráztatni kislányodat valami igazán mesés ajándékkal, válaszd Luciát, aki 40 cm-es kislány baba, és rózsaszín ruhában, kiegészítőkkel és cumival  érkezik hozzátok! A kézzel készített baba lágy, gyermekbarát műanyagból készül, így különleges élmény ölben tartani. Lucia olyan különleges díszdobozban érkezik, melyet nem is kell külön becsomagolni, így rögtön átadhatod gyermekednek!

Valódi különlegesség a Llorens babéái közül Mimi,  42 cm-es kislány baba, aki pink ruhában és bölcsővel érkezik Hozzátok. Mimi baba különlegesen élethű kivitelezésével a valódi babázás élményét biztosítja kislányodnak, ráadásul méretéből adódóan könnyedén elfér kislányod karjában, vagy a játék babakocsiban. Mimi baba sírni is tud, illetve a díszdobozban vele egytt érkező cumival könnyen megnyugtatható.

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.