Babák,  Llorens blog

Végre gyereknap-ünnepeljétek a Llorenssel!

Ahogy közeledik a nyár, minden évben egyre vidámabbak, nyüzsgősebbek, szertelenebbek a gyerkőcök. Kiemelten igaz ez az idei évre, hiszen a hosszú tél, a hűvös tavasz és a sok hetes bezártság és aggodalom után talán lassan-lassan de újra előre nézhetünk. A gyereke-még ha nem is értik pontosan, mi történik a világban, de a szülők, a  felnőttek hangulatát pontosan érzékelik. Együtt bízunk benne, hogy egy -a lehetőségek szerint-szabad nyár felé haladunk!

Május végének kedves ünnepe a Gyermeknap, melyre általában számtalan programmal készülnek a cégek és önkormányzatok. Idén ezekre a nagy létszámú, gyermekkacajtól hangos rendezvényekre sajnos nincs lehetőség, de ez nem kell, hogy kedvünket szegje! A családdal, baráti körrel talán már szabadtéren találkozhatunk,  gyermekeinknek pedig örömet okozhatunk nem csak a rég várt találkozásokkal, hanem felejthetetlen ajándékokkal is! A Llorens most is segítségedre lesz ebben!

Válassz Gyermeknapi ajándékot a Llorens babák közül!

A Llorens több, mint 25 éve az egyik meghatározó babamárka Európában, ez megnyugtató hátteret, kiemelkedő minőséget, a tartós, élményt adó játék garanciáját jelenti számotokra. A Llorens babák különlegesen élethű megjelenésükkel teljesen olyanok, mint  az igazi kisbabák, így  a kislányok számára fantasztikus élményt jelent a babák gondozása, a velük való játék!  A Llorens babák váll-és combizületeiknél mozgathatóak, fel lehet ültetni és le lehet fektetni őket. A méretük többféle lehet: 28-és 45 centiméter között, így kiválaszthatod a számotokra megfelelőt a kínálatból. Nézz körül a Llorens babái közül, a kivételesen aprólékos kidolgozás, a puha, minőségi anyagok és a kedves arcocskák, a különleges ruhák biztosan elvarázsolnak titeket is!

Gyönyörű  új Llorens babák érkeztek, csodáljátok meg őket!

A 35 cm-es, hosszú hajú Nicole baba vörös hajával, szeplőivel és kék szemeivel azonnal a kislányok kedvencévé válik! Meleg sapkája és puha zoknija segít abban, hogy ne fázzon, még egy didergős reggelen sem, rózsaszín ruhácskájához illő kék táskája teszi teljessé a megjelenését.

Llorens Hosszú hajú Nicole baba (35 cm-es)
Llorens Hosszú hajú Nicole baba (35 cm-es)
Llorens Hosszú hajú Nicole baba (35 cm-es)

A Llorens babák ruhái cserélhetőek, haja puha tapintású és fésülhető, befonható, így számtalan játék lehetőséget kínálnak. Az élethű, részletgazdag kidolgozás és a mozgatható végtagok, a puha anyagok garantálják, hogy  Nicole baba hamar a kislányok kedvencévé válik! A babák mindenféle káros anyagtól mentesek, így nyugodtan adhatjuk a Llorens babákat gyermekeink kezébe.

Tina baba 44 cm-es Llorens baba, aki mintás pólyában érkezik kislányotokhoz, hogy hosszú idre kedves pajtásává váljon. Ha Tina baba pocakját megnyomják, síró hangot hallat, mely dajkálásra ösztönzi a gyermekeket.

Tina babához egy cumi is tartozik, mely pontosan illeszkedik a szájába. A baba teste puha szövetből, feje, és végtagjai megbízható minőségű műanyagból készültek. A gyönyörű  ajándék díszdobozban érkezik hozzátok!

Llorens Tina 44 cm-es baba
Llorens Tina 44 cm-es baba
Llorens Tina 44 cm-es baba

Szuper ajándék Bebita baba, aki  rózsaszín takaróval és édes, puha ruhácskában érkezik hozzátok! A kislányok azonnal karba veszik őt, és szívesen játszanak vele szerepjátékokat: gondozzák, dédelgetik, meguzsonnáztatják, öltöztetik Bebitát, aki 26 cmes magasságával ideális méretű játékbaba.

A gyönyörű, kézzel készített baba mozgatható végtagokkal rendelkezik, a díszcsomagolásban pedig nem csak gyönyörű ruhákat, hanem puha takarót és a babához illő cumit is találtok.

Llorens Bebita 26 cm-es
Llorens Bebita 26 cm-es
Llorens Bebita 26 cm-es

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.