Llorens blog

Megérkeztek a Speciális „Köszönjük” Edition Llorens babák

Gyertek, játszatok velünk ti is!

Mindannyian  nehéz időszakot élünk meg a vírus, és a terjedésének lassítását célzó korlátozások miatt. Vannak azonban, akiknek nálunk is nehezebb: ők azok, akik nap mint nap a fertőzéssel dacolva, egész nap maszkban és védőfelszerelésben látják el a kicsiket és a felnőtteket. A Llorens több, mint 25 éve az egyik meghatározó babamárka Európában, és most a hősiesen küzdő egészségügyi dolgozók előtt tiszteleg a „Köszönjük” Edition Llorens babákkal.

A babák minden káros anyagtól és allergéntől mentesek, minőségi anyagból készült részletgazdag és élethű kivitelezésükkel biztonságos játékot adhatsz a gyermek kezébe,   miközben a valódi játék élményét élitek át.  A „Köszönjük” Edition Llorens babákkal játszva a gyermeknek lehetősége nyílik, hogy  a jelenlegi helyzetről is kérdezzen, beszélgessetek.  

Miért örülnek a gyermekek a „Köszönjük” Edition Llorens babáknak?

Az egészségünket fenyegető fertőzés nem csak a felnőttek életét teszi gondterheltté de a gyerekek számára is okoz nehéz perceket. Elhatároztuk, hogy meglepünk egy testvérpárt  a „Köszönjük” Edition Llorens babáival. Amikor átadtuk a babákat, a kislányok meglepődve és boldogan fedezték fel, hogy a babák ugyanúgy maszkot hordanak, mint az őket körülvevő felnőttek.

A puha, kellemes fogású babákkal azonnal játszani kezdtek: természetesen orvososat, hiszen nap mint nap hallják a felnőttektől és a tévéből az orvosi híreket. A „Köszönjük” Edition Llorens babákkal egy komplett orvosi teamet tudtak felállítani: A doktornő babával sorra vizsgálták a plüssállatokat, az ápoló baba segített a fekvő plüss állatok ellátásában, a nővér baba segített az egyik kis beteg babának, az orvos baba pedig ellátta a vizsgálatra érkező kis pácienseket.

A gyerekek felszabadultan játszottak, látszott rajtuk, hogy örülnek, hogy ők is segíthetnek a „Köszönjük” Edition Llorens babákkal a betegeken. Az idősebb kislány egyszer csak azt mondta, hogy most már ő is szívesen felveszi a maszkot, ha valahova menni kell, hiszen viszi magával a kedvenc „Köszönjük” Edition Llorens babáját, természetesen őt is maszkban!

Milyen „Köszönjük” Edition Llorens babák közül választhatsz?

Llorens Miss Minis nővér baba

A Miss Minis sorozat nővér babája hosszú hajú, 26 cm magas, kedves arcú nővér, aki az előírás szerinti ruhát viseli, és maszkot hord. A ruha cserélhető, így a kislányok szívesen öltöztetik őket. A baba minőségi anyagból készült, feje és végtagjai mozgathatóak, a még élethűbb játék kedvéért.

Lorrens Miss Minis nővér baba

Llorens Miss Minis Orvos baba

A Miss Minis sorozat orvos babája igazi különlegesség, hiszen fiú baba, akivel a kislányok szívesen játszanak orvososat. A baba 26 cm magas, orvos ruhát és maszkot hord, pontosan, mint azok az orvosok, akikkel akár betegség, akár oltás során találkozhatunk.

Lorrens Miss Minis orvos baba

Llorens Miss Minis Ápoló baba

A Miss Minis sorozat ápoló babája cserélhető orvosi ruhájával, és levehető maszkjával sok lehetőséget nyújt a kislányoknak, hogy eljátsszák azt, ahogy az ápolók gondoskodnak a betegekről. Az ápoló baba műanyag, mozgatható fejével és végtagjaival a valódi játék élményét adja.

Lorrens Miss Minis ápoló baba

Llorens Miss Minis Doktornő baba

A Miss Minis sorozat doktornő babája 26 cm magas, levehető orvosi köpenyt és maszkot hord. A minőségi babával a kicsik szívesen játszanak orvososat.

Lorrens Miss Minis doktornő baba

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.