Llorens blog

Llorens babák és szerepük a gyerekek fejlődésében

A te kislányod is szeret babázni?

A kisgyermekek szüleik mellett érzik magukat biztonságban, az ő cselekedeteiket másolva szocializálódnak, így tanulják meg azt, mit hogyan kell tenni. Persze ez nem csak a főzőcskézésre és a sepregetésre igaz, hiszen így tanulják meg a legfontosabb dolgot a világon: azt, hogy hogyan bánjanak majd a saját kisbabáikkal, gyermekeikkel. Most babáznak-később ugyanezzel a szeretettel nevelnek majd fel egy új generációt. Segíts neki abban, hogy gyakorolhasson, adj a kezébe minőségi  játékokat, amivel öröm az időtöltés!

Llorens babák-pontosan, mint az igazaik! Tartalmas játék-megbízható minőség

A Liorens több, mint 25 éve az egyik meghatározó babamárka Európában. Mit jelent ez számotokra? Elsősorban a megbízhatóságot, hiszen nyugodtan adhatod gyermeked kezébe a Llorens termékeit, a minőségi kivitelezésnek köszönhetően a baba hosszú időn át kedvence marad.

Mit tudnak a Llorens babák?

A babák csodálatosan élethű megjelenésükkel annyira hasonlítanak az igazi babákra, hogy a kislányok valódi babázás élményt élhetnek át velük. A babák váll-és combizületeiknél mozgathatóak, fel lehet ültetni és le lehet fektetni őket. A méretük többféle lehet: 28-és 45 centiméter között, így kiválaszthatod a számotokra megfelelőt a kínálatból. Néhány baba még sírni is tud, így még hasonlóbb egy igazi kisbabához. Az élethű babákkal egyedül, testvérével, barátnőivel vagy szüleivel is szívesen játszanak a kislányok, mert olyan jó érzés karban tartani, öltöztetni őket, tenni-venni körülöttük.

Melyik Liorens babát válaszd?

Mindegyik Llorens baba kitűnő választás! Attól függően, hogy milyen életszakaszban van a család, illetve mivel szeret játszani a kislány, több -féle baba közül választhattok:

Választhatsz  csecsemő babát, amelyek újszülött vagy totyogó gyerekeket mintáznak-például ha kistestvér érkezik a családba, vagy kisbaba született a rokonságban, baráti körben, vagy ha a kislányod szeret gondoskodni egy édes kisbabáról.

A nagyobb, hajas babákat javasoljuk, ha a kislányod olyan szerepjátékokkal szeret játszani, ahol a babákat teáztatni, sétáltatni tudja, illetve ha szeret óvodásat, iskolásat, boltosat, doktor néniset játszani. A babákhoz prémium minőségű ruhákat és kiegészítőket is vásárolhatsz.

Választhatsz divat babákat is, akik imádják a klassz ruhákat és egyedi kiegészítőket.

Mindegyik Liorens baba kiváló alapanyagból készült, és annyira élethűek, hogy a kislányok le sem akarják tenni őket a kezükből. A babák mellé számtalan egyedi kiegészítő is kapható, ezért a játék mindig izgalmas marad!

Miért fontos a szerepjáték gyermekkorban?

A szerepjáték, a babázás során fejlődik a kislányok finom motorikus készsége: amikor öltöztetik, fésülik a babákat, észrevétlenül gyakorolnak a kis ujjacskák. A babázás során a nyelvi készség és a gondoskodási hajlam és a problémamegoldó képesség is  fejlődik, hiszen a babák gondozása során számtalan szituációba élhet bele magát a gyermek. A babázás során a kislány eljátszhatja azt, ami belül foglalkoztatja őt, így felszínre kerülhetnek a kicsit foglalkoztató kérdések, problémák, így dolgozva fel azokat. Ha megfigyeljük, mit játszik a kicsi a babákkal, bepillanthatunk abba, milyen események foglalkoztatják a gyermeket. A szerepjáték végtelen variációjával a legmegfelelőbb játék gyermekkorban, ehhez ad tökéletes játékot a kezükbe a Llorens.

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.