Uncategorized

A Llorens babák ősszel is a legjobb játszótársak!

Ez az ősz más, mint a többi

Más, hiszen a vírushelyzet miatti korlátozások a közösségi programjainkat is behatárolják. Minél jobban korlátozni kell a baráti, rokoni találkozásokat, annál nagyobb szerepet kap a család életében a játék, hiszen nagyon fontos, hogy gyermekeink felesleges aggodalom nélkül éljék meg a jelenlegi időszakot!

43 cm-es Llorens babák

Minden folyamatosan változik körülöttünk, így a gyermekekben nő a bizonytalanság, a feszültség, mi azonban hatékonyan csökkenthetjük ezt azzal, ha lehetőséget teremtünk arra, hogy minél többet játszhasson a gyermek. Ha tehetjük, játsszunk mi is velük! Így bepillantást nyerhetünk abba, mi foglalkoztatja őket, és nem csak a kicsik játszanak önfeledten, hanem mi is ellazulhatunk a játék idejére.

26 cm-es babák

Segíts a gyermekeknek  abban, hogy fejlődhessenek, gondoskodhassanak,  adj a kezükbe minőségi  játékokat, amivel öröm az időtöltés! A Llorens babák több, mint 25 éve meghatározó babamárka Európában, az élethű, puha tapintású babák a kislányok kedvencei, a minőségi kivitelezésnek köszönhetően a babák hosszú időn át hűséges játszótársai maradnak a gyermeknek.

Mit játszanak a Llorens babák ősszel?

Nicole baba szívesen megy a családdal kirándulni: szeret az avarban gázolni, és színes leveleket gyűjteni. Nicole baba nem fázik meg akkor sem, ha fújdogál az őszi szél: vidáman utazik a gyermeked ölében, és szívesen csodálja az őszi erdő színeit. Ugye te is szeretsz kirándulni?

38 cm-es babák

Sara baba legjobban a parkban szeret kószálni: lelkesen csodálja az ezer színben pompázó bokrokat, és gesztenyét, makkot, színes bogyókat gyűjt, melyekből otthon a családdal együtt őszi képeket ragaszt. A képek a falra kerülve sokáig emlékeztetnek a kellemes közös időtöltésre.

33 cm-es Llorens babák

Olívia baba imádja, ha a kertben vagy az erkélyen fotózzák: cserélhető ruhatárából nem hiányozhatnak az ősz színei: barna szoknyája, kék ruhája és rózsaszín pulóvere a kislányok kedvencei. A gyermekek szeretik ha közösen szerepelnek a családi fotón a babával, és szívesen húznak sapkát maguk is, ha a babájuk is viseli azt.

Lola baba felkészült a hidegebb őszi napokra: vidám norvég mintás sapkájában és sáljában szeret sétálni és meleg teát kortyolni a télre készülődő természetben. A teaiváshoz még a cumiját is kiveszi!

Lalo 42 cm-es újszülött baba kötött hálózsákban szeret sétára indulni a kislányok ölében vagy babakocsiban: így biztosan nem fázik meg, és szívesen veszi, ha magához ölelik.

Lalo, 42 cm-es Llorens baba
Lalo, 42 cm-es Llorens baba
Lalo, 42 cm-es Llorens baba

Nico baba imád szüretelni! Legjobban az almát szereti: az őszi hangulatban ügyesen pakolja a fonott kosárkába a pirosló almákat. Ha teleszedte  a kosarát, utána szívesen meg is kóstol egy almát. Hazaérve kis barátnője, Nica almakompótot és almás pitét készít majd belőle. Te is szereted az almás süteményeket?

Lu nagyon szeret tököt faragni. A kedves arcú Halloween tökök a kedvencei, ha kifaragta őket, kis mécsest tesz beléjük és gyönyörködik bennük. A kikapart tökmagokat szívesen megpirítja, és barátnőjével, Valeriával együtt örömmel ropogtatják a finomságot. Te kóstoltál már tökmagot?

Lu, 28 cm-es Llorens baba
Lu, 28 cm-es Llorens baba
Lu, 28 cm-es Llorens baba

Te is szereted a diót? Roberta és Roberto kedven őszi elfoglaltsága a diószedés. A barna levelek között kutatva nagyon megörülnek, ha diót találnak: nem eszik meg mindet, hanem belerakják a kis kosarukba, és hazaviszik őket. Otthon a hűvös őszi estéken szívesen ropogtatják a finomságot.

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.