Babák,  Llorens blog

Llorens babák: nyári időszámítás!

A csillagászati nyár  2021. június 21-én kezdődött:  a nyári napforduló napján a  évben ezen a napon a leghosszabb a nappal,  legrövidebb az éjszaka,  a Nap pedig az égbolton a legmagasabb delelési ponton áll. A világ minden táján megünneplik ezt a napot:   a pogány, és a keresztény kultúrkörben is jelentős ünnep. Magyarországon a XVI. századtól kezdve örömtüzeket gyújtottak ezen az ünnepen: a hagyomány szerint, akik Szent Iván éjszakáján átugranak a tűz felett, azok egész évben együtt maradnak. Sok helyen különböző programokkal ünnepelnek ennek a napnak a környékén. Keressetek fel egy programot családotokkal!

Persze az is remek lehetőség, hogy otthon ünnepeljetek egy kerti vagy balkonon elköltött vacsorával. Akár mentek, akár maradtok, a Llorens babákkal még élvezetesebb lesz az ünneplés! Lepd meg kislányodat a nyár alkalmából egy új Llorens babával! A Llorens babáival való játék közben a kislányoknak észrevétlenül fejlődik a finom motorikájuk, a gondoskodási és empátiás készségük, a szókincsük és nyelvi készségeik. Nézd csak, milyen elbűvölő új babák közül választhatsz!

35 cm-es Llorens baba Sara

Ismerd meg Sara-t, a 35 cm-es Llorens babát ❤ JátékShop

Sara 35 cm-es baba minden kislány kedvence. Sara baba puha textil testtel, rózsaszín kabátban és fehér ruhácskában olyan élethű, hogy a kislányok egyből karjaikba zárják, és sokáig szívesen játszanak vele.  Sara baba, akinek részletgazdag kidolgozású, kedves arckifejezése rögtön játékra hívja a kicsiket. Sara gyönyörű ruhája nagy méretű ezüst szívvel dekorált, és a különleges szoknyarésszel,  rózsaszín zoknival és harisnyával igazán pompás összhatást nyújt.  

38 cm-es Llorens baba Lola

Ismerd meg Lola-t, a 38 cm-es Llorens babát ❤ JátékShop

Lolát, a 38 cm-es Llorens babát a kislányok rögtön a szívükbe zárják. Lola baba nyuszis kis ruhájában teljesen élethű: kezei, lábai mozognak, arca különlegesen kidolgozott, teste puha. Lola baba sírni is tud, persze a kislányok könnyen megnyugtathatják t, a cumiját a szájába helyezve. A kedves Lola babát lehet ringatni, dajkálni, öltöztetni, fésülgetni. Lola baba nagyon jó választás a nyári szünidőre!. Lola elképesztően cuki, de igényli, hogy foglalkozz vele, akárcsak az igazi babák.

35 cm-es Llorens baba Elena

Ismerd meg a göndör hajú Elenát, a 35 cm-es Llorens babát ❤ JátékShop

Elena 35 cm-es baba egy gyönyörű, virágos ruhában, és csodálatos, dús, göndör hajjal érkezik hozzátok, hogy azonnal a lányok kedvence legyen. Apró mintás ruháját, fehér bodyját, kis mellénykéjét és zokniját bármikor le lehet venni és újra ráadni, így a gyerekek szívesen játszanak hosszú órákig a puha tapintású, biztonságos anyagból készült babával.

Llorens baba Nicole

Ismerd meg Nicole-t, a 35 cm-es Llorens babát ❤ JátékShop

Nicole baba a többi Llorens babához hasonlóan kiváló minőségű játék: a részletgazdag kidolgozásnak és a kedves arcocskának köszönhetően a gyerekek hamar megkedvelik őt. A 35 cm magas Nicole baba kék szemeivel, vörös hajával és a szeplős pofijával könnyen belopja magát a gyerekek szívébe. Nicole baba rózsaszín ruhácskája, meleg sapkája és meleg zoknijai levehetőek, a baba öltöztethető. Minden Llorens baba, így Nicole baba műanyag részei is mentesek mindenféle káros és allergén anyagtól, így nyugodtan adhatod őt gyermeked kezébe.

28 cm-es Llorens baba Valeria

Ismerd meg Valeriát, a 28 cm-es Llorens babát ❤ JátékShop

Igazi nyári meglepetés lehet a 28 cm-es Valeria Balett baba: a Llorens babák közül  az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb. Valeria baba kezei és lábai mozgathatóak, feje forgatható, puha testét egy csodaszép balett ruha fedi, melyhez gyönyörű tüllszoknya jár.  A baba egy különleges díszdobozban érkezik új hozzátok, így be sem kell csomagolni, készen áll az ajándék az átadásra!

Üdvözlünk a Llorens babák csodálatos világában!
Üdvözlünk a Llorens babák csodálatos világában!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.