Babák

Ne féljünk a fogorvostól

A gyerekek apró, csillogó fogacskái ellenállhatatlanná teszik a pici gyerekarcot. Persze mi, szülők is tehetünk azért, hogy ezek a kis fogacskák egészségesek maradjanak! Már a legkisebbek is szívesen dörzsölgetik sajgó ínyüket a számukra gyártott babafogkefével. Ahogy kibújnak a fogacskák, máris moshatjuk a piciknek -persze hozzá illő fogkefével. Ezzel egyrészt hozzászoktatjuk őket ehhez a fontos napi feladathoz, másrészt tisztán tartjuk a kis fogakat. De akármilyen alaposan és rendszeresen mossuk pici korban és később is a fogacskákat, eljön az az idő, amikor ellátogatunk együtt a fogorvoshoz. Érdemes a kisgyermekeket már 3 éves kor körül elvinni, akkor is, ha nincs panasz! Ha oldott környezetben, negatív élmények nélkül találkozik a kicsi először a fogorvossal, akkor a következő alkalommal könnyebben ül be majd a székbe. Később évente érdemes ellenőrzésre vinni a a gyermeket. Figyeljünk rá, hogy a találkozás minden esetben pozitív élmény legyen a gyermek számára!

Ebben segítenek nektek a Llorens babák!

A Llorens már több, mint 25 éve az egyik meghatározó babamárka Európában. Mit jelent ez számotokra? Megbízható minőséget, kiemelkedő kivitelezést, a tartós élményt adó játék garanciáját! A Llorens babák aprólékos munkával, kiemelt odafigyeléssel készülnek, és különlegesen élethű megjelenésükkel azonnal a kislányok szívébe lopják magukat. A Llorens babák mérete többféle lehet: 28 és 45 centiméter között, így könnyen kiválaszthatod a számotokra éppen megfelelőt a kínálatból. Ha kislányod egy Llorens baba bátorító társaságában indul a fogorvoshoz, biztos, hogy szorongás nélkül, vidáman ül a székbe, hiszen már arra gondol, milyen jót fognak játszani utána kedvenc Llorens babájával!

42 cm-es Mimi

Ismerd meg a csodálatos 42 cm-es Llorens babákat ❤ JátékShop

Igazi meglepetés: vigyétek magatokkal Mimit, aki egy újszülött kislány Llorens baba! Mimi kedves, babaruhában, pihe-puha mellénykében és macis kapucniban, cumijával érkezik Hozzátok, hogy kedves, szeretnivaló, vidám arcocskájával azonnal jókedvűvé varázsolja kis barátnőjét! Mimi kezei és lábai mozgathatóak, így ülni és feküdni is tud. És ez még nem minden! Mimi boldog, babamosolyra húzódott arcocskájával kacagni is tud: ha megnyomjuk a pocakját, akkor csilingelő babanevetést hallhatunk. Ez igazán ellenállhatatlanná teszi Mimit! A gyönyörű Llorens baba különleges díszdobozban érkezik, így ajándékként azonnal átadható!

35 cm-es Nicole

Ismerd meg Nicole-t, a 35 cm-es Llorens babát ❤ JátékShop

Különleges ajándék a 35 cm-es, hosszú hajú Nicole baba! Hiszen Nicole baba vörös hajával, szeplőivel és kék szemeivel azonnal a kislányok kedvencévé válik! Meleg sapkája és puha zoknija melegen tartja őt, hogy ne fázzon még egy vacogós reggelen sem, kedves rózsaszín ruhácskájához illő kék táskája pedig teljessé teszi a megjelenését. Nicole baba ruhái cserélhetőek, haja puha tapintású és fésülhető, csatolható, befonható, így a gyermekek szívesen játszanak hosszú ideig vele.

42 cm-es Carla

Carla 42 cmes síró baba valódi jutalom lehet, ha a kis hős ügyesen végzett a fogorvosnál! Carla gyönyörű rózsaszín ruhájában, kedvenc kis cumijával azonnal eltereli a kislányok figyelmét minden másról! Az élethű, részletgazdag kidolgozás és a mozgatható végtagok, a puha anyagok garantálják, hogy Carla baba hamar a kislányok kedvencévé válik! Carla baba, mint minden Llorens baba, mindenféle káros anyagtól mentes, így nyugodtan adhatjuk a őt gyermekeink kezébe.

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.