Babák

Biciklizzünk, kiránduljunk ősszel is a Llorens babákkal!

Bár a nyár és a végtelennek tűnő szabadság időszaka a gyermekek számára is véget ért, azért ősszel is rengeteg izgalmas móka vár bennünket! Mivel már nincs olyan meleg, több kedvünk van kimozdulni is, ráadásul az őszi erdő csodaszép! Egy délutáni, hétvégi közös kirándulás egy közeli parkba vagy túraútvonalon olyan plusz energiát adhat nekünk, melyre nagyon is szükségünk lesz a szürke, esős hétköznapokon. A kirándulás során lehetőségünk nyílik beszélgetni, énekelni, a gyermekek bátran levezethetik a bennük felgyűlt energiát. Útközben figyeljünk arra, hogy a gyermekek tempójához igazodjunk, így számukra is élvezetes lesz a közös időtöltés. Ha a legkedvesebb Llorens babák közül viszünk magunkkal útitársat, akkor pedig garantálható, hogy sok kacagással, vidáman telik majd az idő! Ha napos az idő, ne habozzunk, kerekedjünk fel! Ha a gyerekek már tudnak biciklizni, remek ötlet, ha tekerünk közösen egy nagyot. Sok helyen még nyitva vannak a kerékpár kölcsönzők, így ha egy tó körül vagy a Dunakanyarban lazítanánk közösen, vágjunk neki! És hogy még kellemesebben teljen az idő, vigyünk magunkkal egy új kedvencet a Llorens babái közül!

A Llorens babák között biztosan megtalálod az új kedvenceteket!

A Llorens babák mérete 28-és 45 centiméter között változó, így kiválaszthatod a számotokra megfelelőt a kínálatból. Néhány baba különleges tulajdonságokkal rendelkezik: például sírni is tud, így még hasonlóbb egy igazi kisbabához. Az ölelni való babákkal egyedül, testvérével, barátnőivel vagy szüleivel is szívesen játszanak a kislányok, hiszen a Llorens babákat olyan jó érzés karban tartani, öltöztetni, dédelgetni.

33 cm-es Aitana

Ismerd meg Aitana-t, a 33 cm-es Llorens babát ❤ JátékShop

Vigyétek magatokkal Aitana babát a kirándulásra! Aitana baba 33 cm magas, és különösen azoknak a kislányoknak remek választás, akik szívesen ölelgetik, gondozzák babáikat. Aitana gyönyörű szép ruhájával, puha, élethű kialakításával rögtön gyermeked kedvencévé válik! A baba pici mintákkal díszített, kedves ruhájához nagyszerűen illik a barack színű kötött kiskabát és a pomponos zokni. Aitana baba sírni is tud, mely felkelti a kisgyermek gondoskodási ösztönét. Ha Aitanát viszitek magatokkal a kirándulásra, biztosan sok örömet szerzel vele gyermekednek!

35 cm-es Elena

Ismerd meg a göndör hajú Elenát, a 35 cm-es Llorens babát ❤ JátékShop

A 35 cm-es, göndör hajú Elena baba valódi különlegesség! Minden Llorens baba kialakítása kivételesen részletgazdag, így Elena baba gyönyörű, dús, göndör, aranyszőke hajával, kék szemeivel, és pompás, virágos mintás ruhájával és kiegészítőivel gyermeked páratlan ajándékává válhat! Elena baba kialakításának köszönhetően biztos, hogy remek társává válik gyermekednek akár egy hosszabb autóút során, akár egy kiránduláson! A bojtos kis cipőcskékkel, egyedi táskákkal és színpompás, cserélhető kiegészítőkkel a babázás Elena babával különleges élményt nyújt a kislányok számára.

45 cm-es csecsemő, lány baba

Ismerd meg ezt a cuki 45 cm-es cscecsemő Llorens lány babát ❤ JátékShop

A Csecsemő lány baba rózsaszín ruhában igazi különlegesség a Llorenstől! Különleges, gyermekbarát kialakításán, és puha, kézzel készített ruháin kívül az teszi őt igazán egyedivé, hogy szinte a megszólalásig hasonlít egy valódi újszülöttre: hossza, súlya szinte megegyezik egy valódi újszülött babáéval, karjai, lábai és feje oldalirányban mozgathatóak. A kislányok szívesen gondoskodnak a Csecsemő babáról, akár van igazi kistestvérük, akár csak a játék szintjén ismerkedik meg ezzel az élménnyel, hogy segítségével ünnepnapokká tegyétek számára a hétköznapokat.

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.