Babák

Fedezzük fel az őszi erdőt Llorens babákkal!

A forró nyár után elérkezett az ősz, és bár az ősszel együtt az elkezdődött az óvoda és az iskola is, de azért nem kell lemondanunk a közös időtöltésről! Ősszel a kellemesebb hőmérséklet sokszor kicsalogat minket a szabadba, és jól is esik a mozgás, a közös kirándulás, az élményszerzés. Az erdei kirándulás a gyerekekkel mindig jó móka, hiszen a szabad levegőn és a tágas területen a kicsiknek is lehetőségük van kiereszteni a gőzt: ilyenkor nyugodtan szaladgálhatnak, kiabálhatnak anélkül, hogy másokat zavarnának vagy saját testi épségüket veszélyeztetnék. Az erdőben egy kicsit mi, felnőttek is megnyugszunk: a természet hangjai, a lábunk alatt az avar puhasága, a fák megnyugtató látványa segít kisimítani összekuszálódott idegrendszerünket. Sétálgatás közben, ha lehetőségünk van rá, gyűjthetünk őszi kincseket is: gesztenyét, makkot, színes leveleket, csipkebogyót, melyekből otthon majd szépséges díszeket készíthetünk, vagy egy tálba halmozva frappáns asztali dísz válhat belőlük.

Persze, a remek szórakozáshoz elengedhetetlen a megfelelő játszópajtás… erre tökéletes választás egy Llorens baba!

A Llorens több, mint 25 éve meghatározó babamárka Európában, az élethű, puha tapintású babák a kislányok kedvencei, a minőségi kivitelezésnek köszönhetően a babák hosszú időn át hűséges játszótársai maradnak a gyermeknek. Válassz a változatos megjelenésű, többféle méretű Llorens baba közül egy új kedvencet, így biztosan garantálható lesz a gyermekek öröme, és tökéletes lesz a hétvégi kikapcsolódás!

40 cm-es Nico baba

https://www.youtube.com/watch?v=KI4ptBe6KtA&list=PLom7EPw1sDPaPoYQ5vTm3qIIyqOe1WImx&index=34

Nico 40 cm-es fiú baba, aki 100 %-ban kézzel készült, így teljesen valósághű játékélményt biztosít a kislányok számára. Nico baba végtagjai mozgathatóak, így könnyen le is tud ülni, vagy feküdni. Nico baba édes babaruhában, puha babatakaróval érkezik Hozzátok, és természetesen a cumiját is magával hozza! Vigyétek Nicot magatokkal az őszi kirándulásra! Miközben kényelmesen elfészkelődik kislányod ölében, játékosan fejleszti a gyermekek képzelőerejét és gondoskodási készségeit. Nico babával minden kirándulás fantasztikus élmény lesz, melyről a gyermek szívesen mesél majd barátainak!

33 cm-es Aitana baba

Ismerd meg Aitana-t, a 33 cm-es Llorens babát ❤ JátékShop

Válaszd Aitana 33 cm-es síró Babát a Llorenstől! Aitana biztosan nem fog fázni az erdei kiránduláson, hiszen puha kötött mellénykéje megvédi őt a hidegtől. Persze azért jól esik neki, ha a gyermekek magukhoz ölelik! Aitana elbűvölő ruhácskája és részletgazdag kialakítása könnyen szerethetővé teszik őt. Aitana, mint minden Llorens baba, rendkívül részletgazdag kialakításának köszönhetően valódi, élményekben gazdag játékélményt nyújt a kislányok számára, ráadásul cserélhető babaruháival a változatos játék lehetőségét nyújtja számukra. Aitana síró funkciója még élethűbbé teszi őt. Szerencsére Aitanának cumija is van, így könnyen megnyugtatható!

35 cm-es Sara

Ismerd meg Sara-t, a 35 cm-es Llorens babát ❤ JátékShop

Sara 35 cm-es Llorens baba, aki rózsaszín kabátban, fehér színű egyberészes ruhában érkezik hozzátok, hogy azonnal elvarázsolja a kislányokat. A nagy ezüst szívvel dekorált ruhát különleges szoknya egészíti ki, a rózsaszín zoknik és harisnya pedig teljessé teszi megjelenését. Sara babának puha textil a teste, kezei és lábai, valamint feje pedig kellemes tapintású, puha műanyagból. Természetesen, mint minden Llorens baba, Sara baba is teljesen allergén és káros anyag mentes! Vigyétek magatokkal Sara babát, hogy felejthetetlen legyen a közös kirándulás!

Üdvözlünk a Llorens babák csodálatos világában!
Üdvözlünk a Llorens babák csodálatos világában!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.