Uncategorized

Ünnepeljétek ezt a különleges húsvétot közös családi játékkal- a Quercetti játékaival és a Llorens babáival!

Most múlt egy éve, hogy életünk gyökeresen megváltozott- és csak reménykedni tudunk benne, hogy hamarosan véget ér ez az embert próbáló helyzet. Pár hónapja még nagyon bíztunk benne, hogy ezt a Húsvétot végre felszabadultan és korlátozások nélkül ünnepelhetjük családunk, barátaink körében… Sajnos a pandémia miatt nem így alakult, sőt, szigorúbb korlátozások között élünk mint az elmúlt évszakokban. De ne engedjük, hogy családunk jókedvét is tönkretegye ez a vírus!

Mint tudjuk, a jókedv, a jól-lét, a sok nevetés az immunrendszert is erősíti. Erre most nem csak nekünk van szükségünk, hanem gyermekeinknek is: ők még nehezebben élik meg a bezártságot, mint mi, hiszen nem biztos, hogy értik, átlátják a helyzetet, ráadásul folyamatosan érzékeli a felnőttekből áradó feszültséget és aggodalmat.

Hogyan segíthetnénk gyermekeinknek ebben a nehéz helyzetben?

Pszichológusok szerint azzal tehetünk legtöbbet gyermekeinkért, ha minél több minőségi időt töltünk velük. Persze nem kis feladat kitalálni, mi az, amivel közösen jól szórakozhatunk. Ebben segítünk neked: Válassz olyan ajándékot húsvétra, mely megbízható minőségű, és garantálja az önfeledt játékot a családod számára! A jelenlegi helyzetben a legtöbbet gyermekeink boldog kacagása, vidám játéka jelenti.

Válassz gyermekednek a Llorens babák kínálatából!

A Llorens több, mint 25 éve az egyik meghatározó babamárka Európában, ez elsősorban a megbízhatóságot jelenti számodra. A babák különlegesen élethű kivitelezésükkel annyira hasonlítanak az igazi babákra, hogy a gyermekek játék közben egészen belefeledkeznek a pillanatba.

https://youtu.be/QX_QPTUNLbY
Llorens babák 2021

A Llorens babák mérete 28-és 45 centiméter között változó, így kiválaszthatod a számotokra megfelelőt a kínálatból. A babák váll-és combizületeik mozgathatóak, le lehet fektetni és fel lehet ültetni őket.  Néhány baba különleges tulajdonságokkal rendelkezik: például sírni is tud, így még hasonlóbb egy igazi kisbabához. Az ölelni való Llorens babákat olyan jó érzés karban tartani, öltöztetni, dédelgetni. Természetesen a babák műanyag részei  minden káros és allergén anyagtól mentesek!

Ismerd meg Tino-t, a 45 cm-es Llorens babát ❤ JátékShop
Ismerd meg Lilly Queen-t, a 26 cm-es Miss Minis Llorens babát ❤ JátékShop
Ismerd meg Robertát, a 33 cm-es Llorens babát ❤ JátékShop
Llorens babák a Játékshopban www.jatekshop.hu

A Llorens  a jelenleg is hősiesen küzdő egészségügyi dolgozók előtt tiszteleg  a „Köszönjük” Edition Llorens babák: a gyermekek velük játszva lehetőséget kapnak, hogy  a jelenlegi helyzetről is kérdezzenek, beszélgessenek, kijátsszák magukból a feszültséget.  Válassz Llorens Miss Minis nővér babát, Llorens Miss Minis Orvos babát, Llorens Miss Minis Doktornő babát, vagy böngészd át a széles választékot, biztosan megtalálod a megfelelő húsvéti meglepetést!

Lelj szuper ajándékokra a Quercetti kínálatában!

A Quercetti Olaszország egyik leghíresebb, több, mint 60 éve elismert játékgyártója. A cég elhivatott abban, hogy a gyerekek kezébe megbízható minőségű, kreatív játékokat adjon, melyekkel a változatos, izgalmas játék során  észrevétlenül fejlesztik képességeiket.

https://youtu.be/dIXSS94IRDk
Quercetti játékok 2021

A Quercetti játékai közül könnyen találsz kisebb és nagyobb gyermekeknek szólót, vagy olyat, mellyel az egész család szívesen játszik, hiszen a Quercetti játékok egytől egyig vonzóak, színesek, és az izgalmas kaland lehetőségével hívogatják játékra a gyermekeket.  Nézd meg a legfrissebb kínálatot, és próbáljátok ki együtt a változatos Quercetti Pötyi vagy Quercetti golyópálya készletet, és máris indulhat a közös játék!

https://youtu.be/H04UBtTxHYQ
Quercetti Tecno Jumbo járművek építőjáték
https://youtu.be/JyANqzDmOb0
Quercetti Woody fa gurulós nyuszi
Quercetti Migoga Race golyópálya készlet
Quercetti játékok a Játékshopban

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.