Llorens blog

Kikapcsolódás Llorens babákkal

A nyár a gyermekek kedvenc évszaka. Szerencsére most már lehetőségünk van arra is, hogy számtalan program közül válasszunk, ha a család együtt szeretne kikapcsolódni. A gyerekek imádják az élményeket, és még jobb, ha ezeket leheltségük van utána játék közben feldolgozni. Ha a kicsik a nyaralás során, vagy az otthon töltött napok alatt sok újdonságot tapasztalnak, a napok nyugodt részében, délutánonként, esténként szívesen játsszák el élményeiket újra és újra babáikkal: így mélyülnek el az életre szóló emlékek, így raktározódnak el a tapasztalatok.

A Llorens gyönyörűen kidolgozott, élethű babáival még tartalmasabb a játék! A Llorens babák pontosan olyanok, mint az igazaik, megbízható minőségükkel gyermekednek hosszú időre szóló hű társat ajándkozol.

A Llorens több, mint 25 éve az egyik meghatározó babamárka Európában. Hogy pontosan mit jelent ez számotokra? Elsősorban a megbízhatóságot, hiszen nyugodtan adhatod gyermeked kezébe a Llorens termékeit, a minőségi kivitelezésnek köszönhetően a baba hosszú időn át kedvence marad.

Mit tudnak a Llorens babák?

A babák rendkívüli élethű megjelenésükkel annyira hasonlítanak az igazi babákra, hogy a kislányok szívesen dédelgetik őket, játszanak velük szerepjátékokat. A babák váll-és combizületeiknél mozgathatóak, fel lehet ültetni és le lehet fektetni őket. A méretük többféle lehet: 28-és 45 centiméter között, így könnyen kiválaszthatod a számotokra megfelelőt a kínálatból. Néhány Llorens baba még sírni is tud, így még inkább hasonlít egy igazi kisbabához. A kellemes tapintású, gyönyörűen kidolgozott babákkal a kislányok egyedül, testvérükkel, barátnőikkel vagy szüleikkel is szívesen játszanak!

42 cm-es Carla baba

Ismerd meg a 42 cm-es Llorens babákat ❤ JátékShop

Válaszd a 42 cm-es Carla babát a Llorens babái közül! Carla ruháját apró virágok díszítik, és egy meleg felsővel és egy pár meleg zoknival érkezik, így a kislányok szívesen öltöztetik őt. Carla babának cumija is van, amivel a gyermekek könnyen megvigasztalhatják őt, ha sírva fakad. Carla baba, mint minden Llorens baba, rendkívül részletgazdag kialakítású, így a cserélhető babaruhákkal sok-sok játékot, valódi élményt nyújtanak a kislányoknak. Természetesen a babák műanyag részei mentesek mindenféle káros és allergén anyagtól!

35 cm-es Elena baba

Ismerd meg a Llorens babákat ❤ JátékShop

Elena 35 cm-es Llorens baba egy gyönyörű, rózsaszín tüllszoknyában, és csodálatos, dús hajjal érkezik hozzátok, hogy azonnal a lányok kedvence legyen. Hófehér sapkája, babacipőcskéje, fehér ruhája, puha sálja kiemelkedő minőségű, kézzel készített termékek: a kislányok szívesen fésülgetik, öltöztetik, őt, és szívesen játszanak hosszú órákig a puha tapintású, biztonságos anyagból készült babával. Elena azonnal belopja magát a gyermekek szívébe, hogy hosszú évek során játszótársuk maradjon. Elena baba különleges díszdobozban érkezik hozzátok!

Prémium babaruhák 35 cm-es babákhoz

Ismerd meg a Llorens babákat és kiegészítőket ❤ JátékShop

Melyik kislány ne szeretné, ha egy saját, öltöztethető, dédelgethet kisbabája lenne? A Llorens babák olyan különleges kidolgozásúak és finom tapintásúak, hogy ölbe véve őket a gyermekek a valódi babázás élményét élhetik át. Most külön is vásárolhatsz prémium babaruhát a Llorens 35 cm-es babáihoz: a kiemelkedő minőségű babaruha szett kardigánt, babaruhát és kiegészítőket tartalmaz. A kislányok lelkesen öltöztetik majd kedvenc babáikat az új, puha ruhákba, megszínesítve így a babázással töltött hosszú nyári napokat.

Üdvözlünk a Llorens babák csodálatos világában!
Üdvözlünk a Llorens babák csodálatos világában!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.