Babák

Utolsó meleg, nyári napok a Llorens babákkal

Lassan végéhez közeledik az idei nyár, és bár rengeteg élmény gyűjtésére volt lehetőség, mindenki szívesen kihasználja az utolsó meleg, nyári napokat, mielőtt elkezdődik a tanév! Adjunk gyermekünknek még néhány napot, mielőtt újra korán kell kelni, viselkedni kell és szót fogadni az óvoda vagy az iskola falai között: engedjük, hogy kicsit élvezze még a nyári lassabb, semmittevős délutánokat!

A jó játékhoz persze elengedhetetlen a minőségi játékeszköz, hiszen nem mindegy, hogy mit adunk kislányunk kezébe. Ehhez bármelyik Llorens baba tökéletes választás lehet: hiszen a gyermekek imádják őket, és a szülők nyugodtak lehetnek, hiszen a Llorens már több, mint 60 éve Európa egyik vezető babagyártója, így tapasztalatai alapján kiemelten figyel a minőségre. A Llorens babái garantáltan károsanyagmentesek, és kivitelezésük aprólékos, részletgazdag, így biztosan nem fogunk bennük csalódni. A Llorens babáiból sosem elég, hiszen olyan sokféle Llorens baba közül választhatunk! A Llorens babái között biztosan megtalálod azt, ami a legnagyobb örömet okozná most gyermekednek, hiszen a 28-tól 45 cm-ig terjedő méretskálán sok kedves Llorens baba közül választhatsz. Néhány Llorens baba különleges funkcióval is rendelkezik, például sírni tud, vagy éppen a megszólalásig hasonlít egy újszülöttre.

Használd ki az utolsó nyári napokat, tölts egy kis időt gyermekeddel! A Llorens babáival való játék közben arra is lehetőségetek nyílik, hogy ráhangolódjatok az előttetek álló időszakra: a bölcsis, ovis vagy iskolás tanévkezdésre.

33 cm-es Rita baba

https://www.youtube.com/watch?v=mFLDSqFnFoU&list=PLom7EPw1sDPaPoYQ5vTm3qIIyqOe1WImx&index=13
Ismerd meg a csodálatos 33 cm-es Llorens babákat ❤ JátékShop

Válaszd a 33 cm-es Rita babát a Llorens gyönyörű babái közül! Rita baba selymes haja és csillogó szemei garantáltan remek játékot biztosítanak számotokra! Rita baba ruhácskái apró virágokkal díszítettek, így sokáig erre a remek nyárra fogják emlékeztetni gyermekedet. A meleg, rózsaszínű kabátkával és a puha zoknival Rita baba a hűvösebb őszi napokon is remek társa lesz gyermekednek. Rita baba különlegessége, hogy sírni is tud, persze a sírás könnyen orvosolható a cumilánccal a ruhácskához rögzített cumival!

44 cm-es Tino baba

Ismerd meg Tino-t, a 45 cm-es Llorens babát ❤ JátékShop

Tino újszülött baba egy puha fekhellyel és édes babaruhában érkezik hozzátok, hogy számtalan játék lehetőségét hozza el a gyermekeknek. A 44 cm-es Tino baba feje, karjai és lábai biztonságos, káros anyag mentes műanyagból készültek, kezei és lábai mozgathatóak, így Tino baba ülni és feküdni is tud. Tino baba sírni is tud, így még inkább egy valódi, dédelgetnivaló kisbabára hasonlít. A szuper különleges, napvédős fekhely lehetővé teszi, hogy a babát a meleg nyár végi napokon is magatokkal vigyétek akár az erkélyre, kertbe vagy a parkba: Tino baba és a gyermekek biztosan élvezni fogják a közös kirándulást!

40 cm-es Martina

https://www.youtube.com/watch?v=KI4ptBe6KtA&list=PLom7EPw1sDPaPoYQ5vTm3qIIyqOe1WImx&index=34
Ismerd meg a Llorens babákat ❤ JátékShop

Ez a Martina baba egy nagyon különleges darabja lehet a kislányok baba gyűjteményének, hiszen vöröses hajával, kedves arcocskájával és élettel teli szemeivel kiemelkedik a babák közül. Martina baba aprólékos, részletgazdag kialakítása különlegesen élethűvé és szerethetővé teszi őt, míg a cserélhető, minőségi babaruhák pompás játék élményt garantálnak a kislányok számára. Természetesen mint minden Llorens baba, Martina baba műanyag részei mindenféle káros és allergén anyagtól mentes!

Üdvözlünk a Llorens babák csodálatos világában!
Üdvözlünk a Llorens babák csodálatos világában!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.