Llorens blog

Szent István ünnepe a Llorenssel

Idén péntekre esik augusztus 20-a, mely Magyarország nemzeti ünnepe az államalapító I. István király és az államalapítás emlékére. A pénteki szabadnappal így 3 napos ünnepet ülhetünk, melyen rengeteg program közül válogathatunk! A gyerekek szívesen vesznek részt a nekik is szóló rendezvényeken, de annak is nagyon örülnek, ha szüleik körében, otthon, vagy a hétvégi házban, vendégségben, a kertben vagy egy parkban közösen együtt tölthetik az időt testvéreikkel, barátaikkal. Ajándékozz egy új Llorens babát gyermekednek, hogy felejthetetlen legyen az ünnep!

A kislányok mindig szívesen játszanak a Llorens babákkal, hiszen élethű, különlegesen részletgazdag kidolgozásukkal a Llorens babák annyira hasonlítanak az igazi kisbabákra! A Llorens babák arca és végtagjai, puha, minden káros anyagtól mentes műanyagból készültek, így nyugodtan adhatjuk őket akár a legkisebbek kezébe is. A Llorens babák teste és ruhái különleges, finom anyagból készültek, így öröm őket ölbe venni, dédelgetni és játszani velük.

A Llorens babák között biztosan megtaláljátok az következő kedvenceteket: hiszen a Llorens babák változatos méretben, édes ruhákban és ölelnivaló, puha babaként érkeznek hozzátok! Válassz csecsemő babát, amelyek újszülött vagy totyogó gyerekeket mintáznak, vagy nézz körül a nagyobb, hajas babák között, melyek prémium minőségű ruhákkal és kiegészítőkkel kaphatóak! Kitűnő ötlet, ha a divat babák között keresgélsz: ők imádják a divatos ruhákat és egyedi kiegészítőket!

42 cm-es Mimi baba

Ismerd meg a 42 cm-es Llorens babákat ❤ JátékShop

Ajándékozz egy újszülött kislány babát, Mimit! A 42 cm-es édes csöppség kajai és lábai mozgathatóak, így a baba tud feküdni, és ülni is. Legjobban persze a kislányok karjában érzi jól magát! Mimi baba kedves kis arcocskája garancia arra, hogy sokáig hű játszótárs válik belőle! Mimi baba különleges Llorens baba: a pocakját megnyomva kacagó hangot ad, amivel azonnal elvarázsolja a gyermekeket. Mimi baba puha rugdalózóban van és édes macis mellénykét visel, és alig várja, hogy játsszanak vele! Mimi baba egy csodálatos díszdobozban érkezik, így azonnali ajándék lehet belőle.

35 cm-es Bimba baba

https://www.youtube.com/watch?v=oyW5qjqIIIQ&list=PLom7EPw1sDPaPoYQ5vTm3qIIyqOe1WImx&index=12
Ismerd meg a 35 cm-es Llorens babákat ❤ JátékShop

Bimba 35 cm magas Llorens baba, aki kellemes tapintású, minőségi anyagból készült babaruhákban, és gyönyörű babatakarójával biztos, hogy hamarosan elnyeri a gyermekek tetszését. Bimba baba 100 %-ban kézzel készített, így garantált az élethű kidolgozás és a magas minőség. Bimba babának lágy, garantáltan káros anyag mentes és biztonságos anyagból készült a teste, hogy nyugodtan adhasd őt gyermeked kezébe. Bimba babának egy cumija is van és kedves, bojtos sapkát visel, mely harmonizál a harisnyáján levő kis díszekkel. Ha a kislányod szeret babát öltöztetni, akkor Bimba baba a tökéletes választás számára!

Prémium babaruha 33 cm-es babákhoz

https://www.youtube.com/watch?v=mFLDSqFnFoU&list=PLom7EPw1sDPaPoYQ5vTm3qIIyqOe1WImx&index=13
Ismerd meg a 33 cm-es Llorens babákat és babaruhákat ❤ JátékShop

Ha már van 33 cm-es Llorens babátok, vagy most terveztek választani egyet, akkor tökéletes kiegészít hozzá a Prémium babaruha, melyet a Llorens 33 cm-es babáihoz ajánlunk, több színben! A baba öltöztetése fejleszti a kislányok finom motorikáját, gondoskodási készségét, ráadásul közben olyan jól szórakozik a gyermek, hogy észre sem veszi, hogy hosszú órák repültek már el a kitűnő játékkal. Öltöztetés közben a szülőknek lehetőségük nyílik arra, is, hogy az egyes alkalmakról beszélgessenek a gyerekekkel, miközben a babákat a játéknak megfelelő ruhaszettbe öltöztetik. A Llorens Prémium babaruha készlet mintás ruhát, zoknit, kardigánt, sapkát és vállfás exkluzív hálós tárolót tartalmaz.

Üdvözlünk a Llorens babák csodálatos világában!
Üdvözlünk a Llorens babák csodálatos világában!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.