Babák

Ha beteg a gyermek – hogyan tegyük könnyebbé ezt az időszakot a Llorens babákkal?

Az őszi változékony idővel eljönnek az őszi betegségek is, főleg, ha a gyermek már közösségbe jár. Szülőként nagyon ijesztő, ha a kisgyermekünk beteg, de gondoljunk arra, hogy a gyerekorvosok szerint évente 8-10 betegség teljesen normális óvodás-esetleg kisiskolás korban! Az, hogy a gyermek legyőzi a fertőzést, hozzásegíti őt immunrendszere fejlődéséhez. Persze mi is segíthetünk neki, hogy gyorsabban gyógyuljon: gondos ápolás, sok folyadék és a szülői szeretet csodákra képes. Még jobb, ha segítünk a gyermeknek, hogy a betegség napjai játékkal teljenek! Ha ehhez a népszerű Llorens babák közül választasz játszótársat, biztos lehetsz benne, hogy az öröm is hozzásegíti a kicsit a gyógyuláshoz!

Mit tudnak a Llorens babák?

A Llorens babák csodálatosan élethű megjelenésükkel annyira hasonlítanak az igazi babákra, hogy a kislányok valódi babázás élményt élhetnek át velük. A Llorens babák váll-és combizületeiknél mozgathatóak, fel lehet ültetni és le lehet fektetni őket. A méretük többféle lehet: 28-és 45 centiméter között, így kiválaszthatod a számotokra megfelelőt a kínálatból. Közülük biztosan megtalálod azt a babát, aki az ideális ajándék lesz gyermekednek! Néhány Llorens baba még sírni is tud, így még hasonlóbb egy igazi kisbabához. Az élethű babákkal játszva elrepülnek a betegség napjai, hiszen a Llorens babákat olyan jó érzés karban tartani, öltöztetni, ölelgetni!

42 cm-es Carla baba

Ismerd meg a csodálatos 42 cm-es Llorens babákat ❤ JátékShop

Válaszd Carlát, 42 cm-es síró babát, aki rózsaszín ruhácskában, puha kardigánban érkezik hozzátok! Carla babának édes kis zoknijai vannak, és egy csiptetővel ruhájához rögzíthető cumija, amit nagyon szeret! Ha Carla sírni kezd, a cumival könnyen megnyugtatható. Carla baba hajában kedves kis pompomok ülnek a hajgumiján, és nagyon szereti, ha a kislányok fésülgetik őt, elkészítik a haját! Carla ideális társa a kislányoknak, hiszen betegség esetén akár az ágyban is olyan jól lehet játszani vele: lehet dédelgetni, altatni, megnyugtatni őt. Carla baba karjai és lábai káros anyag mentes és allergénmentes műanyagból készültek, így nyugodtan adhatod őt kislányod kezébe!

43 cm-es Tino

Ismerd meg Tino-t, a 45 cm-es Llorens babát ❤ JátékShop

Ha igazi meglepetést szeretnél okozni kislányodnak, válaszd Tino 43 cm-es kisfiú babát, aki puha babatakaróval érkezik hozzátok! A részletgazdag kidolgozású Llorens baba édes, fiús, prémium minőségű babaruhában, babasapkával, cumival és egy masnis babatakaróval biztos, hogy valódi szenzáció lesz! Ráadásul Tino baba csodálatos díszdobozban érkezik, így nem kell külön becsomagolni, azonnal gyermekednek ajándékozhatod őt! Tino babának lágy, műanyag teste van, és mozgatható végtagjaival sokféle játék lehetőségét rejti magában, hiszen a kislányok imádnak a kisbabákról gondoskodni!

40 cm-es Lucia

Ismerd meg a csodálatos 42 cm-es Llorens babákat ❤ JátékShop

Lucia 40 cm-es kislány baba gyönyörű mintás ruhájában, prémium minőségű kiegészítőivel csodálatosan élethű: a kislányok szívesen fésülgetik, fonogatják hosszú, selymes haját, örömmel öltöztetik őt változatos ruhákba. A baba szemei nem csukódnak le. Lucia baba 100 %-ban kézzel készített, és bojtos kis zoknija, puha, varázslatos kendője és gyönyörű fejpántja és cumija is van, mely arra ösztönzi a kislányokat, hogy foglalkozzanak vele: dédelgessék, gondoskodjanak róla, óvodásat, iskolásat, orvososat játsszanak vele. Lucia különlegesen szép, díszes dobozban érkezik ajándékként hozzátok!

Üdvözlünk a Llorens babák csodálatos világában!
Üdvözlünk a Llorens babák csodálatos világában!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.