Babák,  Llorens blog

Víz világnapja-ünnepeljünk Llorens babákkal!

Minden folyamatosan változik körülöttünk-még mindig, pedig már sokadszorra, azt hisszük végre visszatérhetünk megszokott életünkhöz. A gyermekekben azonban a változó helyzet hatására folyton nő a bizonytalanság, a feszültség…. Mi, szülők segíthetünk nekik! A felgyülemlett feszültséget hatékonyan csökkenthetjük  azzal, ha minél több minőségi időt töltünk velük, és lehetőséget teremtünk arra, hogy minél többet játszhasson a gyermek. Ha tehetjük, játsszunk mi is velük! Így egyrészt bepillantást nyerhetünk abba, mi foglalkoztatja őket, reagálhatunk a felszínre kerülő problémákra, és az együtt töltött vidám percek számunkra is megnyugvást hoznak. Játék közben érdemes beszélgetést kezdeményezni a gyermekekkel, és jó, ha nem csak a minket éppen körülvevő járványról beszélgetünk.

Tudtad, hogy 1993 óta március 22-e a Víz Világnapja? Gyermeked szívesen hallgatja az új információkat, és örül az együtt töltött időnek. Amíg játszotok, beszélgess vele! A Víz világnapjának  célja, hogy elgondolkodhassunk közösen erről a nélkülözhetetlen természeti kincsről. Beszélgessetek arról, hogy mit jelent életünkben a víz, mikor és hogyan használjuk, hogyan lehet elejét venni a pazarlásnak! Meg fogsz lepődni, hogy gyermekednek milyen ismeretei és ötletei vannak.

Hallgasd meg őt, és beszélgessetek arról, hogy ha nem teszünk valamit, ha nem lépünk fel mi, emberek közösen, akkor mi magunk fogjuk elpusztítani a saját bolygónkat – és vele együtt természetesen saját magunkat!  A természetből folyamatosan érkeznek a vészjelzések: árvizek, aszályok, extrém időjárási körülmények… Gondolkodjatok közösen azon, hogyan lehetne kicsiben, a saját házatokon belül spórolni a vízzel!

Ha benne vagytok a beszélgetésben, a gyermekek könnyedén megnyílnak, és könnyebben elmondják az ő problémáikat is.

És mivel játsszatok beszélgetés közben?

Válasszatok a Llorens babái közül! A Llorens babák több, mint 25 éve meghatározó babamárka Európában, az élethű, puha tapintású babák a kislányok kedvencei, a minőségi kivitelezésnek köszönhetően a babák hosszú időn át hűséges játszótársai maradnak a gyermeknek. Segíts a gyermekednek abban, hogy fejlődhessen, gondoskodhasson,  adj a kezébe minőségi  játékokat, amivel öröm az időtöltés!

Llorens babák

Válassz a különleges „segítő” Llorens babák közül, például egy Miss Minis Doktornő babát! A kislányok szívesen játszanak orvososat, ebben pedig kitűnő társra találnak az orvosi köpennyel és maszkkal érkező  Miss Minis Doktornő babában. A babának mozgathatóak a végtagjai és a feje, mérete 26 cm.

Llorens Miss Minis babák

A járvány elleni küzdelemben hősiesen helytálló egészségügyi dolgozóknak tiszteletet állító babák arra is remekül alkalmasak, hogy a gyermekek eljátsszák velük a mindennapi történéseket-a  Miss Minis Doktornő baba oltást adhat, megvizsgálhatja a többi babát.

Llorens Bebita újszülött lány baba

Vagy próbáljátok ki a játékot Bebita Albornoz Rosa csecsemő babával, aki 26 cm magas, és kék köntösben érkezik hozzátok.

A Llorens márka többféle méretű, változatos anyagból készült testű, különböző bőrszínű és nemű babákat is készít, így biztosan megtalálod gyermeked számára a legmegfelelőbbet. A babák teste lágy, rugalmas gumiból készült, mely nem tartalmaz káros anyagokat, így nyugodtan adhatod a termékeket gyermekeid kezébe.

Válogass a sokféle Llorens baba közül, találjátok meg a kedvenceiteket!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.