Babák,  Llorens blog

A természet ébredése – szabadtéri játékok Llorens babával

Ki ne várná a hosszú tél végén a tavaszt? Az egyhangú, szürke napok után a ragyogó napsütést, a szél süvítése helyett a madárcsicsergést, az ónos eső után a friss üde szellőt? A gyerekek is sokkal felszabadultabbak ilyenkor: nagyon vágynak már ki a természetbe, akár a kertbe, akár a parkba, erkélyre vagy egy erdei kirándulásra. És természetesen a legjobban akkor örülnek, ha ilyenkor is elkíséri őket a Llorens babájuk!

Llorens babák: élethű babák-minőségi időtöltés !

A babák kivételesen élethű megjelenésükkel annyira hasonlítanak az igazi babákra, hogy a kislányok legszívesebben le sem tennék őket a kezükből. A Llorens babák váll-és combizületeiknél mozgathatóak, ültetni és fektetni is lehet őket. A méretük változatos: szabadon választhatsz a Llorens babák közül 28-és 45 centiméter között, így biztosan megtalálod a számotokra megfelelőt a kínálatból. Néhány baba különleges képességekkel is rendelkezik, például yírni tud, így még jobban hasonlít egy igazi kisbabához. Az élethű Llorens babákkal nagyon szívesen játszanak a kislányok, akár egyedül, testvérrel vagy barátnővel is, hiszen olyan jó érzés karban tartani, öltöztetni őket, tenni-venni körülöttük.

Llorens Nica 40 cm-es kislány baba pólyában
Llorens Alexandra 42 cm-es baba rózsaszín ruhában
Llorens Valeria 28 cm-es baba rózsaszín ruhában

Tartalmas játék gyermekednek-megbízható minőség számodra!

A Liorens több, mint 25 éve az egyik meghatározó babamárka Európában. Mit jelent ez pontosan a számotokra? Elsősorban a nyugalmat, hiszen bátran adhatod gyermeked kezébe a Llorens termékeit, biztos lehetsz abban, hogy 100 % káros anyag mentes műanyagból készült, és a minőségi kivitelezésnek  köszönhetően a baba hosszú időn át kislányod kedvence marad.

Menjünk együtt a szabadba a Llorens babákkal!

Nézzük meg együtt, milyen babákat ajánlunk nektek a tavaszra?

A Miss Minis Lilly Queen 26 cm-es baba álmosan ébredezik a téli pihenés után. Tavaszi ruhácskáján mellényt visel, cipőjének pántlikái illenek a hajában hordott rózsaszín szalagokhoz. És milyen finom nyalókája van! Kislányod büszkén sétál majd karjaiban a Miss Minis Lilly Queen babával, és szívesen hintáztatja meg őt a karjaiban a virágos réten.

Miss Minis babák

Biztosan hamar kislányod kedvence lesz Aitana 33 cm-es síró baba tavaszi lenge ruhában és piros kabátban! Aitana nagyon örül annak, ha kislányod elringatja, dédelgeti, hosszú haját fésülgeti, vagy öltöztetni. Aitana baba olyan élethű, és olyan puha érzés átölelni, hogy nem hiányozhat kislányod kezéből akkor sem, amikor játszótérre mentek, hogy együtt fedezzétek fel a szabadban töltött percek örömét.

Ismerd meg Aitana-t, a 33 cm-es Llorens babát ❤ JátékShop

Nico Arrullo síró baba (48cm) pontosan olyan, mint egy valódi csecsemő. Kék kis ruhájában, hozzá illő babapléddel és cumival érkezik hozzátok, hogy kislányod kedvenc játékává váljon. A Nico Arrullo síró baba különlegessége, hogy fiú baba, illetve újszülötthoz hasonló nagysága révén tökéletes ajándék akár kistestvér érkezése esetén is. Ha a család az erkélyen vagy a teraszon uzsonnázik, a baba is melléjük telepedhet kis plédjén, így kislányodnak még ilyenkor sem kell megválnia tőle. A baba biztosan pillanatokon belül a gyermeked kedvencévé válik, hiszen minőségi kivitelezése és különleges tapintású ruhái révén öröm őt kézben tartani!

Llorens Nico 40 cm-es fiú baba takaróval
Llorens Nico 40 cm-es újszülött fiú baba takaróval és pelenkával

Természetesen még sok különböző méretű Llorens baba várja, hogy válasszatok közülük, és együtt éljék át gyermekeddel a tavaszi nyíló természet élményét. Látogass el a Llorens weboldalra, hogy könnyebben választhass közülük!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.