Babák,  Llorens blog

Beszéljünk a szerepjátékok fontosságáról- a színházi világnap alkalmából!

1957. március 27-én került sor a Párizsban működő Nemzetek Színházának évadnyitójára,  1961-óta ezen a napon ünnepeljük a SZÍNHÁZI VILÁGNAPot.

A színházi világnap célja, hogy felhívja a figyelmet a kultúra, ezen belül a  színházművészet  fontosságára, lehetőséget teremtsen arra, hogy tiszteleghessünk  a színészek, a színházi dolgozók előtt.

Kisgyermekkorban is fontos szerepe van a kultúrának, ha van rá lehetőségünk, vigyük gyermekeinket bábszínházra, gyermekszínházi előadásokra, vagy- például a járványügyi korlátozások ideje alatt- nézzünk meg együtt online gyermekeknek szóló színész előadásokat!

De hogyan tudnánk még jobban megkedveltetni gyermekeinkkel a kultúrát? Hogyan nevelhetnénk belőlük olyan felnőttet, aki szívesen jár színházba, tájékozott a művészeti kérdésekben? Ez a kérdés sok szülőt foglalkoztat, a válasz pedig az, hogy a szerepjátékokkal rengeteget tehetünk ezért! Babázás közben a gyermeknek számtalan készsége fejlődik: a finom motorikától kezdve a gondoskodási és empátiás készségük, a szókincsük és nyelvi készségeik.

Sara Llorens baba

A szerepjáték segít a kicsiknek a felgyülemlett feszültség levezetésében, az őket ért hatások eljátszásával nyugtatólag hat rájuk. Ajándékozz gyermekeidnek Llorens babát, teremts számukra lehetőséget a szerepjátékokra!

Miért szeretnek babázni a kislányok?

A kisgyermekek leginkább szüleik mellett érzik magukat biztonságban, másolják a szülők viselkedését, cselekedeteit, íg ismerkednek meg a mindennapi teendőkkel, a körülöttük levő világgal, az emberek közötti interakciókkal. Ez egyaránt vonatkozik arra, amikor a kicsik utánozzák az édesanyjukat a házimunkában: a kislányok söprögetnek, törölgetnek és porszívóznak játékból.

Joelle Llorens baba

De az utánzás és az utánzás révén való tanulás nem csak  a főzőcskézésre és a sepregetésre igaz, hiszen így tanulják meg a legfontosabb dolgot a világon: tőlünk, szülőktől tanulják meg azt, hogy hogyan bánjanak majd a saját kisbabáikkal, gyermekeikkel. Most babáznak-később ugyanezzel a szeretettel nevelik majd saját gyermekeiket.

Támogasd gyermekeidet abban, hogy gyakorolhassa a gondoskodást, adj a kezébe minőségi  játékokat, amikkel öröm az időtöltés!

Llorens babák-pontosan, mint az igazaik! Tartalmas játék-megbízható minőség

Tudtad, hogy a Llorens több, mint 25 éve az egyik meghatározó babamárka Európában? És hogy mit jelent ez számotokra? Elsősorban a biztos alapokon nyugvó minőséget, hiszen a Llorens múltjának ismeretében nyugodtan adhatod gyermeked kezébe a Llorens termékeit, a minőségi kivitelezésnek köszönhetően a babák hosszú időn át kedvencei lesznek!

Llorens babák 2021

Miért különlegesek a Llorens babák?

A Llorens babák különlegesen élethű megjelenésükkel olyannyira hasonlítanak az igazi babákra, hogy a kislányok számára valódi élmént nyújt a velük való játék.

A babák váll-és combizületeiknél mozgathatóak, felültethetőek és lefektethetőek. Többféle méretből választhattok: 26 és 48 cm között számtalan méretű és öltözetű baba vár arra, hogy kislányod kedvence legyen! Eges babák sírni is tudnak, mások gyönyörű kiegészítőkkel rendelkeznek.

Az élethű babákkal a kislányok egyedül, testvérükkel, barátaikkal vagy a szülőkkel  is szívesen játszanak a kislányok, hiszen a Llorens babákat olyan jó érzés karban tartani, öltöztetni, tenni-venni körülöttük!

Még több Llorens baba a Játékshopban

Üdvözlünk a Llorens babák csodálatos világában!
Üdvözlünk a Llorens babák csodálatos világában! www.jatekshop.hu

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.