Llorens blog

Fedezzétek fel újra közösen a babázás örömét a Llorens babáival!

A nyár, a pihenés időszaka arról is szól, hogy mi, felnőttek is kikapcsolódunk egy picit ilyenkor. A szabadság vagy a hétvégék alatt nem kell időre kelni, óvodába, iskolába, munkába rohanni, hanem van lehetőségünk élvezni a lusta órákat: heverészni, beszélgetni, viccelődni, lassan reggelizni, és sokat játszani. Ha ilyenkor megengedjük magunknak, hogy mi is beálljunk egy rövid időre gyermekeink játékába, el fogunk ámulni, milyen magával ragadó különleges élményben lesz részünk! Egy kicsit mi is újra gyerekek lehetünk, úgy tölthetjük időnket a gyermekekkel, hogy közben a babázás pillanatait maximálisan kiélvezzük. A Llorens babákkal játszhatunk szerepjátékokat: orvososat, óvó néniset vagy boltosat, és miközben a gyerekek önfeledten játszanak, észre sem veszik, hogy fejlődik empátiájuk, kreativitásuk, kommunikációs képességük. A Llorens babái abban is segítségünkre lehetnek, hogy a mindennapi pillanatokat: az étkezéseket, fürdést, hajvágást, lefektetést újra és újra eljátszva a gyerekek megnyugodjanak az ismerős rutinban, miközben a cselekedeteket ismételve csökkentik a bennük felhalmozódott feszültséget. Mivel játék közben ők veszik át a vezető szerepet, a babázás megnyugtatólag hat rájuk.

A Llorens babái között könnyen megtalálod, melyik lesz a kedvencetek!

A Llorens több, mint 25 éve az egyik meghatározó babamárka Európában: ez számotokra elsősorban a biztos alapokon nyugvó minőséget jelenti: a Llorens múltjának ismeretében nyugodtan adhatod gyermeked kezébe a Llorens termékeit, a minőségi kivitelezésnek köszönhetően a babák hosszú időn át kedvencei lesznek!

Miért különlegesek a Llorens babák?

A Llorens babákat olyan jó érzés karban tartani, öltöztetni, tenni-venni körülöttük! A Llorens babák váll-és combizületeiknél mozgathatóak, felültethetőek és lefektethetőek. Többféle méretből választhattok: 26 és 48 cm között számtalan méretű és öltözetű baba vár arra, hogy kislányod kedvence legyen! Egyes babák különleges funkciókkal is rendelkeznek.

28 cm-es Valeria balett baba

https://www.youtube.com/watch?v=LBlM6dTzQJM&list=PLom7EPw1sDPaPoYQ5vTm3qIIyqOe1WImx&index=2
Ismerd meg a 28 cm-es Llorens babákat ❤ JátékShop

Válaszd Valeria balett Babát a Llorenstől! A 28cm-es baba a Llorens egyik legkeresettebb és leggyönyörűbb modellje. Valeria kezei és lábai mozgathatóak, feje forgatható, és pompás balett ruhában, tüllszoknyával érkezik hozzátok, hogy azonnal a kislányok barátjává váljon. Valeria baba egy díszdobozban érkezik , így már be sem kell csomagolni, azonnal átadható az ajándék!

42 cm-es Mimi újszülött baba

Ismerd meg a 42 cm-es Llorens babákat ❤ JátékShop

Mimi újszülött Llorens baba kivételesen gyönyörű ajándék, hiszen puha testével, mozgatható kezeivel-lábaival, különlegesen élethűen kidolgozott arcocskájával a megszólalásig hasonlít egy igazi kisbabára. A 42cm-es Mimi baba különlegessége, hogy nevető funkcióval rendelkezik: ha a baba hasát megnyomjuk, azonnal meghalljuk a magával ragadó, gyöngyöző nevetést. Mimi baba ültethető, fektethető, a kislányok imádják őt dédelgetni! Mimi baba ajándék díszdobozban érkezik hozzátok.

33 cm-es Roberta baba

Ismerd meg a 33 cm-es Roberta Llorens babákat ❤ JátékShop

A 33 cm-es Roberta síró baba gyönyörű kivitelezésével hamar a kislányok kedvenc játékává válik. Virágos ruhácskájában, rózsaszín kardigánjában és rózsaszín zoknijában olyan ölelnivaló, hogy a gyermekek alig akarják őt letenni a kezükből. Roberta baba síró funkcióval is rendelkezik, így még inkább hasonlatos egy valódi csecsemőhöz. A nyakába akasztott cumi segítségével hamar megvigasztalható, és a biztosak lehetünk benne, hogy a gyermekek sokáig játszanak az élethű, részletgazdag kialakítású babával!

Üdvözlünk a Llorens babák csodálatos világában!
Üdvözlünk a Llorens babák csodálatos világában!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.